G4400 sistem toplama

G4400, X4 860K'dan daha performanslı. Youtube'da videolara bakabilirsiniz.
Bende o konuda sıkıntı yaşıyorum zaten. Youtube de G4400 ın oyunlarda yaklaşık 10 FPS daha oerformanslı olduğu görülüyor. Ama bazı technopat sosyal kullanıcıları hem rx 460 ile darboğaz yaşayacağını hem de X4 860K nın 4 çekirdek olduğu için daha performanslı olacağını söylüyor. Hangi sistem daha performanslı olur kararsızım.

Bende o konuda sıkıntı yaşıyorum zaten. Youtube de G4400 ın oyunlarda yaklaşık 10 FPS daha oerformanslı olduğu görülüyor. Ama bazı technopat sosyal kullanıcıları hem rx 460 ile darboğaz yaşayacağını hem de X4 860K nın 4 çekirdek olduğu için daha performanslı olacağını söylüyor. Hangi sistem daha performanslı olur kararsızım.

Bende o konuda sıkıntı yaşıyorum zaten. Youtube de G4400 ın oyunlarda yaklaşık 10 FPS daha performanslı olduğu görülüyor. Ama bazı technopat sosyal kullanıcıları hem rx 460 ile darboğaz yaşayacağını hem de X4 860K nın 4 çekirdek olduğu için daha performanslı olacağını söylüyor. Hangi sistem daha performanslı olur kararsızım.
Bu konuda konuşulanlarda değil, gördüklerimizle, yaşadıklarımızla anlarız. Adamlar testini yapmış, herşey ortada. Kararınızı buna göre veriniz.

İlk öncelikle şunu diyeyim. X4 860K ile RX 460 darboğaz yapmaz. G4400 seni yarıyolda bırakmaz. Bu işlemci ile GTX 960 kullananı gördüm. Sana tek sorum olacak, ileride sistemi güncellemek istiyor musun ?

İlk öncelikle şunu diyeyim. X4 860K ile RX 460 darboğaz yapmaz. G4400 seni yarıyolda bırakmaz. Bu işlemci ile GTX 960 kullananı gördüm. Sana tek sorum olacak, ileride sistemi güncellemek istiyor musun ?
Arkadaş sistemi ilerde i3 6100 ile güncelleştireceğim diyor. O yüzden öyle ya da böyle performans açısından da G4400.

4 çekirdeği görmeden açılmayan oyunlar derken? Nasıl ve neyden bahsediyorsunuz?
Bazı oyunlar 4 çekirdeği şart koşuyor, Far Cry 4 gibi, GTA V de öyle sanırım. G4400 ile oynayamazsın açılmaz. Bazı oyunlar için 3. kişiler patch falan çıkarıyor ama her oyun için çıkar mı bilinmez, oyunun kırılmasını beklemek gibi beklersiniz yani.

Şu konuyu okursan anlarsın.
Far Cry 4 1.8.0 Pentium G3258 Çalıştırma Rehberi

Bazı oyunlar 4 çekirdeği şart koşuyor, Far Cry 4 gibi, GTA V de öyle sanırım. G4400 ile oynayamazsın açılmaz. Bazı oyunlar için 3. kişiler patch falan çıkarıyor ama her oyun için çıkar mı bilinmez, oyunun kırılmasını beklemek gibi beklersiniz yani.

Şu konuyu okursan anlarsın.
Far Cry 4 1.8.0 Pentium G3258 Çalıştırma Rehberi
Fakat youtube'a bakarsan G4400 ile Far Cry 4, GTA V oynayanlar var. Bunlar ne oluyor peki? Bir de Battlefield diyorlar. Hepsinin oyun testleri var?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı