G4400 Sistemin CS:GO'da Takılması ve FPS Düşüşleri

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

Herkeze merhaba arkadaşlar ben 1 sene önce bir sistem topladım bilgisayarı ilk aldıgımda aldıgım hata karşısında şaşırmıştım fakat umursamamıştım ama artık sinir bozmaya başladı.

CS:GO veya herhangi bir oyunlarda en düşük ayarlara aldıgım zaman sürekli anlık FPS dropları yiyorum. Örnek 250'den 100'e kadar düşüyor. alışılmışın dışında olan ise yüksek ayarlara aldıgım zaman bu FPS dropları cok aza iniyor gerçektenden şaşırdıgım bir durum ne kadar site Türk yabancı sitede derdimin çözümünü arasam da bulamadım.

BIOS'u güncelledim 5.5 saat Windows güncellemelerini bile bekledim FPS ayarları araştırdım onları denedim fakat derdimin çözümünü bulamadım. En son siz değerli arkadaşlara sormak istedim. Sizce neden ne yapmalıyım lütfen cevaplarsanız sevinirim iyi forumlar.

Fotoğraf da sistem bilgilerini paylaştım.
Ekran Alıntısı.PNG

Anlaşılmayacak bir şey yok. G4400 2 çekirdekli günümüz için yetersiz bir işlemcidir. CS:GO'da işlemciye yüklenen bir oyundur. Ayarları düşürdüğünde işlemciye daha çok yük biniyor. Sistem dengesizleşiyor. Yükselttiğinde o kadar binmiyor sistem daha stabil çalışıyor.

Anlaşılmayacak bir şey yok. G4400 2 çekirdekli günümüz için yetersiz bir işlemcidir. CS:GO'da işlemciye yüklenen bir oyundur. Ayarları düşürdüğünde işlemciye daha çok yük biniyor. Sistem dengesizleşiyor. Yükselttiğinde o kadar binmiyor sistem daha stabil çalışıyor.

Hiç bu açıdan bakmamıştım teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı