G4400 Tabanlı Sistem Toplama

Sizofree

Hectopat
Selamlar herkese, yaza doğru bir sistem toplayacağım bundan dolayı hala fikrim değişmekte. Yeni sistemim aşağıdaki şekilde. Sistemi toplarken güncel olmasına dikkat ettim çünkü ileride parça değiştirirken sıkıntı çıkmasını istemiyorum. Birkaç sorum var. İlk olarak MSI R7 360 ekran kartının soğutma problemi olur mu? İkinci olarak kasanın soğutması nasıldır? Son olarak da Seagate HDD nasıldır? Yeni sistemler de önerebilirsiniz.

DQE.png

Yanlış Bilgi
Kesinlikle bu sistemi almalısın bu fiyata harika bir sistem olur ve monitör 720p olduğu için oyunlarda ayar kısmana gerek kalmaz.Bu arada neden g3258 koydun dersen stokta yoktu dilersen onu VATAN Bilgisayardan alabilirsin g3258 ile aynı fiyat olduğu için bütçede fark eden bir şey olmaz. Hatta daha ucuzmuş VATAN bilgisayarda g4400. Siteye sakın güvensizlik duyma ben bu siteden yazın monitör dahil bir sistem topladım sorunsuz elime geçti.

17001.PNG

Yaza kadar biraz daha biriktirip bunu almanızı tavsiye ederim(Monitörsüz).
Sisteminiz çok güzel fakat benim bütçemi malesef aşıyor monitörüde eklersek 2300TL oluyor bu kadar para vereceğimizi sanmıyorum.
Kesinlikle bu sistemi almalısın bu fiyata harika bir sistem olur ve monitör 720p olduğu için oyunlarda ayar kısmana gerek kalmaz.Bu arada neden g3258 koydun dersen stokta yoktu dilersen onu VATAN Bilgisayardan alabilirsin g3258 ile aynı fiyat olduğu için bütçede fark eden bir şey olmaz. Hatta daha ucuzmuş VATAN bilgisayarda g4400. Siteye sakın güvensizlik duyma ben bu siteden yazın monitör dahil bir sistem topladım sorunsuz elime geçti.

Eki Görüntüle 142628
Sizin sisteminizde beğendim MSI R7 370 gerçekten çok güzel bir ekran kartı. Siteye ben güven duyuyorum fakat ailem güven duyacağını pek sanmıyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim :)

Sizin sisteminizde beğendim MSI R7 370 gerçekten çok güzel bir ekran kartı. Siteye ben güven duyuyorum fakat ailem güven duyacağını pek sanmıyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim :)[/QUOTE]

Aynen benim ailemde öyle idi ancak babamın bir bilgisayarcı arkadaşı vardı onun araclığıyla aldık ve onun ofisinde toparladık sende böyle bir yola başvurabilir yada aynı sistemi VATAN Bilgisayardan toplayabilirsin.
Hatta Vatandan önerdiğim sistem daha iyi oldu AOC monitör, Cooler Master kasa. Gayet güzel bir sistem oldu her 2 side. Bu arada yine bir aksilik sitede harddisk bölümü açıkmadı bende ayni fiyata harici bir harddisk koydum sen dahili harddisk eklersin aynı fiyat. Dediğim gibi VATAN Bilgisayardan önerdiğim sitemi al daha uygun ve daha iyi oldu. :D

1772.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı