G4400 ve GT 1030 PUBG oynatır mı?

Hocam haklısın açıkça söylemek gerekirse bu beni 1-2 yıl tatmin etse yeter zaten yazılım okumak istiyorum üniversiteye giderken sağlam bir laptop almayı düşünüyorum haftada 15 saat 20 saat arası kullanabiliyorum şuan laptop var ama pubg açmıyor bu işimi görür mü sence 1200₺ ye alcam kasayı değer mi geçici olarak ?
İşini görür tabi'ki 1200'tl yede güzel alabilirsin 2 seneden fazla götürecektir, tabi güncel oyunlara belli bir müdted sonra yetişemez ama güzel, şuan bir çok oyunu oynarsın ayarlardan kısarak hatta hepsini bile diyebilirim GT1030'da zeten F/P ürünü diyebiliriz.

İşini görür tabi'ki 1200'tl yede güzel alabilirsin 2 seneden fazla götürecektir, tabi güncel oyunlara belli bir müdted sonra yetişemez ama güzel, şuan bir çok oyunu oynarsın ayarlardan kısarak hatta hepsini bile diyebilirim GT1030'da zeten F/P ürünü diyebiliriz.
Hocam sağolasın yol gösterdiğin için cidden teşekkür ederim pek anlamıyorum yordum seni de 😂

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı