G4400 ve MSI Gtx 970 Gaming

Talha Ertürk

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle uzun zamandır engelli durumdayım admin kardeşim sana ulaşamadım neden ban yediğimi anlamıyorum.
Neyse Bir sistem topluyorum Skylake önümüzdeki ay kredi kartıyla almayı planlıyorum. Bütçe 3000 TL fazla aşmak istemediğimden ve 9 taksit imkanı olduğu için vatandan önersin önerecek arkadaşlar.
İntel pentium G4400 ve MSI Gtx970 Gaming düşünüyorum bileşenleri 9 taksitle alacağım o yüzden vatan bilgisayar veya 9 taksit imkanı sunan yerlerden tavsiye edin soruma gelecek olursak 9 taksit alacağım. G4400 şimdilik yeterli olurmu en azından 9 ay taksitler bitince i5 yada i7 güzel bir işlemci alacağım benim düşüncem bu ayrıyetten pascal mimarili kartlardan bahsediliyor nezaman çıkacak kimse bilmiyor. Peki ekran kartı yerine işlemci yemi yüklensem taksitler bitene kadar bitince pascal gelirse ondan mı alsam? Kafamda deli sorular bi yardımcı olun Yöneticiler ve adminler @Recep Baltaş @Ali Güngör sizin yorumlarınız çok önemli bu arada Mönitör dahil sistem olacak monitörüm eski aşşagıda bir sistem topladım ama nekadar götürür ? Bu işlemci beni bilemiyorum çok darboğaz olur mu? GTA V BTF 4 gibi oyunlarda oynayacağım. Şimdiden yorumlarınız için Teşekkür ederim.

Screenshot_2015-12-12-14-22-59.png
Screenshot_2015-12-12-14-23-10.png

Bu arada PC'm bozulduğu için mobilden yazıyorum hatalarım olabiliyor kurallardan mazur görürseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@LeventK nın da dediği gibi o ekran kartına o işlemciyi almamalısın bence. Ama R9 380X yerine GTX 960 almanı tavsiye ederim. Tamam R9 380X daha performanslı ama nVidia nın yazılımı daha iyi.

Ekran kartını R9 380X yapıp i5 6600 alabilirsiniz.
Öncelikle saol ama ben düşürmek istemiyorum G4400 la GTX 970 nasıl bi performans verir diye sormuştum.G4400 illaki darboğaz yapacak ama nekadar yapacak oynanmayacak şekildemi onu sormuştum.

@LeventK nın da dediği gibi o ekran kartına o işlemciyi almamalısın bence. Ama R9 380X yerine GTX 960 almanı tavsiye ederim. Tamam R9 380X daha performanslı ama nVidia nın yazılımı daha iyi.
Canım kardeşim ne alıyım demiyorum G4400 ile nasıl bi dar boğaz yaşarım diyorum zaten taksit bitince i5 6600k almayı düşünüyorum.

Hocam bu sistemi almalısınız. Eki Görüntüle 123570
Birincisi mönitör dahil sistem demiştim, ikincisi Gtx970 ekran kartı ile nasıl performans verir diyorum R9 380x i sunuyorsunuz anlaşamıyoruz.

@TechnoDİNÇ R9 285 bile GTX 960'ı eziyor. Ayrıca AMD'nin yazılımsal desteği yok mu? GTA 5 Nvidia destekli bir oyun, fakat R9 285 bile GYX 960'ı geride bırakıyor. GTX 960'ta yazılım olarak gördüğüm tek artı ShadowPlay'dir. R9 380X kesinlikle alınmalıdır.
Öncelikle ekran kartı tavsiyesi değildi sorduğum ve ayrıca @Recep Baltaş bile Saphiree yı önermiyorken o markayı almam.

Mönitör nerde :)

Konu güncel mönitör dahil sistem olacak ayriyetten sorum G4400 la GTX 970 illaki dar boğaz olacaktır ama işlemci ne kadar engeller onu merak ediyorum yanı ekran kartını %60 kullanırsınız yada %80 kullanırsınız gibi yada 1080p oyunculuğu için GTX 970 fazlamı MSI gaming 4G r9 380 yeterlimi 1080 p oyunculuğu için.

Öncelikle saol ama ben düşürmek istemiyorum G4400 la GTX 970 nasıl bi performans verir diye sormuştum.G4400 illaki darboğaz yapacak ama nekadar yapacak oynanmayacak şekildemi onu sormuştum.

Canım kardeşim ne alıyım demiyorum G4400 ile nasıl bi dar boğaz yaşarım diyorum zaten taksit bitince i5 6600k almayı düşünüyorum.

Birincisi mönitör dahil sistem demiştim, ikincisi Gtx970 ekran kartı ile nasıl performans verir diyorum R9 380x i sunuyorsunuz anlaşamıyoruz.

Öncelikle ekran kartı tavsiyesi değildi sorduğum ve ayrıca @Recep Baltaş bile Saphiree yı önermiyorken o markayı almam.

Mönitör nerde :)

Konu güncel mönitör dahil sistem olacak ayriyetten sorum G4400 la GTX 970 illaki dar boğaz olacaktır ama işlemci ne kadar engeller onu merak ediyorum yanı ekran kartını %60 kullanırsınız yada %80 kullanırsınız gibi yada 1080p oyunculuğu için GTX 970 fazlamı MSI gaming 4G r9 380 yeterlimi 1080 p oyunculuğu için.
Hocam ne aldın ? G41 aldıysan memnun musun ??

Artık AMD' de yazılım işini hallediyor. Kesinlikle R9 380x almalı. Bi kere GTX 960'ın rakibi R9 380 iken R9 380x alması çok iyi olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı