G4400 ve R9 380 Darboğaz

Yabancı

Kilopat
Katılım
26 Mart 2015
Mesajlar
600
Makaleler
2
Merhabalar sosyalde yazılanlara güvenerek sıfırdan sistem kurarak işlemci G4400 ekran kartı R7 370 satın aldım şuan darboğaz yaşıyorum lütfen gerçek bilgi sahibi olmayan kulaktan doyma bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyin ayrıca bu işlemciyi 380 gibi kartlara takmak isteyenlerde böyle bir şeye kalkışmasınlar tavsiyemdir.

Denediğim oyunları yazayım Assassin's Creed 3 (şehire gelince), Crysis 3(çimenlik alana gelince), Watch Dogs(buna pek bişey demiyorum ne olduğu belli her yerde yapıyor).
 
Son düzenleme:
Birincisi darboğazı ne demek olduğunu biliyor musunuz?

İkincisini başka bir bileşende sorun olmadığını nerden biliyorsunuz?
 
Dostum darboğazın ne olduğunu bilmekle birlikte şuan bahsi geçen illeti yaşıyorum ;) "birincisi" buydu "ikincisi" konusuna gelince sistemi sıfırdan topladım ve diğer bileşenlerde bir sıkıntım olmadığı konusunda eminim. (y)
*Konunun başlığı G4400 ve R7 370 Darboğaz olmalıydı, çünkü kullandığım kart MSI R7 370. Değişiklik yapan yetkili düzeltmeyi gerçekleştirirse mutlu olurum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı