G4400 vs G3358 vs X4 860K

AMD işlemciler zaten fazla watt tüketiyor bir de overclock ile zorlayınca daha da ısınacak ve ömrü daha da kısalacak. Benim önerim G3258 intel zaten özel olarak üretti bu işlemciyi hem sağlam işlemci hem de rahat oc edilebiliyor. Fiyat performans sistemler için ideal bence.

AMD işlemciler zaten fazla watt tüketiyor bir de overclock ile zorlayınca daha da ısınacak ve ömrü daha da kısalacak. Benim önerim G3258 intel zaten özel olarak üretti bu işlemciyi hem sağlam işlemci hem de rahat oc edilebiliyor. Fiyat performans sistemler için ideal bence.
Hocam G4400 ile G3258 arasında çok fark var mı? Çünkü ileride sistemi yükseltirken DDR3, DDR4 sorunu yaşamak istemiyorum. G4400 DDR4 olduğu için daha mantıklı geliyor.

Eğer DDR4 kullanmak istiyorsan boşuna G4400 için harcama yapma derim. i3 6100 al uzun vadeli olsun OC yapamazsın bununla ama daha iyi performans sağlar senin için. Yok ben OC yapmak istiyorum Ghz yüksek olsun dersen G3258 ideal bir işlemci. Elbette G4400 ile G3258 arasında da fark var. Biri D4 diğeri D3.

Sistemi yükselteceksen G4400 al, şimdi 3 yıl diyorsun ama belki daha kısa sürede güncellersin. Anakart ve Ram değişikliği de yapmamış olursun böylelikle.

Bu da farklı bir seçenek tabi şimdi G4400 alırsın. Bazooka B150M gibi bir ana kart alırsan ileride sadece işlemciyi değiştirirsin yoluna devam edersin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı