G4440 Tabanlı Sistem Toplama

Ben G4440 önereni görmedim şahsen O.C yapacağım diyorsun ekstra soğutucun yok her türlü o bütçeyi artırmak zorunda kalıyorsun ki bir de hiç uğraşmadan tertemiz daha güçlü bir işlemci almak varken ? DDR4 daha hızlı her şey frekansları aynı diye aynı performans verecek değiller.
O zaman @Silinen üye'ın sistemi gayet güzel, ekran kartını belki biraz düşürerek alabilirim. Şimdi aklıma yatıyor aydınlatıcı yorumlarınız sayesinde. Teşekkür ediyorum peki ya hangi kasayı tercih etmeliyim? Ya da kasa+psu olarak hangi ikiliyi seçmeliyim?

Z170 chipsetli anakartlarda "k" olmayan skylake işlemciler o.c edilebiliyor. G4400 base clock 3.3 ghz, ben bunu 4.1-.4.3 gibi bir değere çıkarıp daha yüksek kartlarda da sorunsuz çalışmasını sağlamak istiyorum.

Arkadaşım teşekkür ediyorum öncelikle ilgilendiğin için ama belirttiğim gibi fiyatın artacağı parça önerisi yapmayın lütfen. Ben bu sistemin bütçeme uygun olanını ekran kartı düşük haliyle toplamıştım. Ama benim istediğim şu; Şimdi ben H110M Pro VD alırsam o anakartla ilerleyen yıllarda sorunsuz olarak parça yükseltmesi yapabilirim. Ama ram frekansı çok düşük DDR4'e göre. Şimdi 2133 mhz DDR3 te de var, ne anlamı kaldı DDR4'ün? Şimdi ben G4400 alsam beni üzer mi diyorsunuz?
Senin bakış açın aşırı ve çok saçma DDR3 te de var 2133 diyorsun. O zaman ekran kartınıda içerisinde GPU ya bakarak değilde tamamen BİT ve VRAM değerlerine bakarak alalım. Gidelim 5 sene önce çıkarılmış 512 BİT bi ekran kartı alalım. Bütün oyunları Ultrada oynuyalım niye çünkü o ekran kartı 512 BİT. Böyle bir dünya yok ayrıca 2133 ile 2400- 2666 mhz senin için günlük kullanımda ayırt edemeyeceğin şeyler. Render işlemleri yapıyorsan yüksek mhz tabiki lazım ama senin o işlemci ile render işlemleri yapacağını pek zannetmiyorum. Yukarıda arkadaşında dediği gibi O.C yapacaksan o bütçeyi gene aşacaksın gidip bir soğutucu alacaksın.

O zaman @Silinen üye'ın sistemi gayet güzel, ekran kartını belki biraz düşürerek alabilirim. Şimdi aklıma yatıyor aydınlatıcı yorumlarınız sayesinde. Teşekkür ediyorum peki ya hangi kasayı tercih etmeliyim? Ya da kasa+psu olarak hangi ikiliyi seçmeliyim?
600W sana fazla gelecektir zaten bütcen kısıtlı. Zalman R1 500W veya Zalman Z3 Plus 500W tercih etmelisin sana yeterli olacaktır.

Ekran kartını düşürmeyeceksen Cooler Master RC K350 600W alabilirsin düşüreceksen GTX 950e düşür onun içinde Zalman ya da Cooler Master ın 500w+kasası yeterli olacaktır.

Ekran kartını düşürmeyeceksen Cooler Master RC K350 600W alabilirsin düşüreceksen GTX 950e düşür onun içinde Zalman ya da Cooler Master ın 500w+kasası yeterli olacaktır.
Bildiğim kadarıyla 225W falan tüketiyor R9 380 600W bence fazla gelecek ne gerek var bütçesi zaten yok arkadaş sıkışmasın. Kaliteli bir 500W güç kaynağı olan kasa fazlasıyla yetecektir bence.

KCAS 600W 80+ Bronze psu ve Deep Cool Smarter kasa 300tl yapıyor toplam. Psu'lu kasadan daha karlı çıkıyor ve 80+ bronze sertifikası da var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00