G4440 ve GT 7 10 sistem toplama

SirCanFerguson

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, arkadaşım için bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Kendisi sadece Minecraft oynayacağını söylese bile ben arada CS:GO gibi hafif oyunlar oynayacağını biliyorum.

Özellikleri şöyle olacak:
  • MSI Nvidia GeForce GT 710 2GB 64GBit
  • Intel Skylake Pentium G4400 3.3GHz 3Mb Cache LGA1151
  • Crucial 8GB 2133MHz DDR4 RAM
  • Frisby Midi TOWER Bilgisayar KASASI 350W Güç Kaynağı PSU FC-2832B
  • Harddisk'i arkadaşımın üstün kaliteli (!) Casper Nirvana serisinin Intel Celeron'lu modelinden sökecek arkadaşım.
Şimdiden teşekkür ediyorum... İyi forumlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 710 yerine R7 240 tercih etmeli. Çok daha iyi performanslı.

Frisby kasadan uzak durun. PSU olanlardan ayrıca uzak durun. Bir elektrik dalgalanmasında evin içinde bir havaii fişek görebilirsiniz :p.

Harddisk olarak idare eder seni ama uygun bir zamanda Toshia P300 alabilir bence.

G4400 doğru bir seçim olmuş. X4 860K gibi al-kullan-at bir sistem olmamış, ileride İ7 7700'e kadar yolu var soketin :rolleyes:.

Anakart nerede acaba ben mi göremiyorum :p.

GT 710 yerine R7 240 tercih etmeli. Çok daha iyi performanslı.

Frisby kasadan uzak durun. PSU olanlardan ayrıca uzak durun. Bir elektrik dalgalanmasında evin içinde bir havaii fişek görebilirsiniz :p.

Harddisk olarak idare eder seni ama uygun bir zamanda Toshia P300 alabilir bence.

G4400 doğru bir seçim olmuş. X4 860K gibi al-kullan-at bir sistem olmamış, ileride İ7 7700'e kadar yolu var soketin :rolleyes:.

Anakart nerede acaba ben mi göremiyorum :p.
İlginiz için çok teşekkür ederim. Anakart olarak MSI H110M PRO-VD düşünmüştüm, ama işlemciyi yanlış yazmışım. İşlemci olarak: İntel Pentium G4460 düşünmüştüm fakat anakartın Kaby Lake için BIOS güncellemesi ile gelmemesinden korkuyorum açıkçası. Ayrıca PSU olarak Zalman ZM400-LE 400W düşünüyorum. Bu da patlamaz değil mi? :ROFL::p Ayrıca önerinizi dikkate alıp ekran kartını R7 240 olarak değiştirdim kasayı ikinci el Asus Vento gibi bir kasa alıp Sprey boya ile boyamayı düşünüyoruz. İlginiz için çok teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı