Razer BlackShark V2 Pro (2023) alınır mı?

Neyi kanıtlayayım hocam? Ürünleri kullandığımı mı parasını hak etmediğini mi?

Olay menteşe değil ki. Diğerlerinde olsun bunda olmasın. Razer fiyatını hak etmeyen ürünler üretiyor. Senelerdir bu olay böyle. Her serisinde bir kronik hata var. Sizde çıkmaması demek diğerlerinde de çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Aynı fiyata daha iyileri varken, Razer olduğu için alınmasına karşıyım. Ürüne para vermek isterim, markaya değil.

V2 Pro 2023'ü kullanmadıysanız ortalıkta gezen laflarla konuşmak doğru olmaz hocam ona bakarsak her markanın her ürününde zaten bir sorun var. Ve bu menteşe sorunu V2 Pro 2023 serisinde çözüldü istiyorsanız satın alın deneyin sonra iade edin ama bunu yapamıyorsanız kendiniz deneyimlemediğiniz bir ürün hakkında bu kadar net yorum yapmak size düşmez.

V2 Pro 2023'ü kullanmadıysanız ortalıkta gezen laflarla konuşmak doğru olmaz hocam ona bakarsak her markanın her ürününde zaten bir sorun var. Ve bu menteşe sorunu V2 Pro 2023 serisinde çözüldü istiyorsanız satın alın deneyin sonra iade edin ama bunu yapamıyorsanız kendiniz deneyimlemediğiniz bir ürün hakkında bu kadar net yorum yapmak size düşmez.

Hocam son cümleniz de haklılık payınız var, yok değil. Fakat şöyle de bir durum var. Her gün milyon tane yeni ürün çıkıyor piyasaya. Hangi birini alıp deneyeceğim ? Daha önceden kullandığım Razer ürünlerini attım zaten, markayı çok çok iyi tanıyorum. Kulaklıklarını da kullandım, yakın çevremde arkadaşlarım da kullandı. Ama dediğim gibi bakın kroniği çözülmüştür, bir şey diyemem. Altını çiziyorum, bu kadar mesajımın ana amacı kulaklığın fiyatının fazla olup, haketmemesi. Pelta gibi seçenkler varken bence tercih edilmemesi gerek olduğu.

Çözülmüş gibi de durmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam son cümleniz de haklılık payınız var, yok değil. Fakat şöyle de bir durum var. Her gün milyon tane yeni ürün çıkıyor piyasaya. Hangi birini alıp deneyeceğim? Daha önceden kullandığım Razer ürünlerini attım zaten, markayı çok çok iyi tanıyorum. Kulaklıklarını da kullandım, yakın çevremde arkadaşlarım da kullandı. Ama dediğim gibi bakın kroniği çözülmüştür, bir şey diyemem. altını çiziyorum, bu kadar mesajımın ana amacı kulaklığın fiyatının fazla olup, hak etmemesi. Pelta gibi seçenkler varken bence tercih edilmemesi gerek olduğu.

Çözülmüş gibi de durmuyor.

Hocam gözünüzü seveyim şu kırılmalar kendiliğinden olabilir mi rica ediyorum ama. Ayrıca fiyatı aşırı fazlada değil peltayla aralarında 1K var yazılımına ve bize sunduklarına bakarsak oldukça fiyatını hak ediyor ayrıca 2026 yılına gireceğiz bu tarz fiyatlar böyle bir kulaklık için bence oldukça yerinde.

Hocam gözünüzü seveyim şu kırılmalar kendiliğinden olabilir mi rica ediyorum ama. Ayrıca fiyatı aşırı fazlada değil peltayla aralarında 1K var yazılımına ve bize sunduklarına bakarsak oldukça fiyatını hak ediyor ayrıca 2026 yılına gireceğiz bu tarz fiyatlar böyle bir kulaklık için bence oldukça yerinde.

Hocam çözüldü dediğiniz için attım zaten. Gönderiler 1 haftalık. Ürünün kronik sağlam olmadığı ortada, ki diğer Razer ürünleri gibi. Synapse kötü bir yazılım olmasa da kulaklık olarak Pelta daha üstün. Bütçe olduğu için önerdim zaten. Daha düşük olarak Nova 5 tercih edilebilir.

:D :D :D

Razer DeathAdder V3 Pro X2.
Razer DeathAdder V2 Pro.
Razer DeathAdder Essential.
Razer Viper V2 Pro.
Razer Hammerhead Pro v2.
Razer BlackShark V2 X
Razer Ornata Chroma v2.
Razer Blackwidow Chroma v2.

Aklıma gelip kullandıklarım bunlar :D. Bilmeden etmeden konuşmayalım lütfen. Parasını hak eden bir ürün değil. Pelta daha iyi. Marka fanatikliği yapmanın mantığı yok.

Ayrıca hocam aldığınız bütün ürünler neredeyse kroniği olanlar örneğin esential ürünü zaten başlı başına bozuk bir şey bunu alıp Razer markasını kötülemek bir tutarsız Black Widow'da aynı şekilde

Hocam çözüldü dediğiniz için attım zaten. Gönderiler 1 haftalık. Ürünün kronik sağlam olmadığı ortada, ki diğer Razer ürünleri gibi. Synapse kötü bir yazılım olmasa da kulaklık olarak pelta daha üstün. Bütçe olduğu için önerdim zaten. Daha düşük olarak Nova 5 tercih edilebilir.

Hocam artık bilemiyorum tamamen kullanım ile alakalı bir şey atılan SS'lere bakarsak arkadaşlar oyunlarad tilt olup kulaklığı fırlatmış gibi duruyor yoksa bunlar kendiliğinden olacak şeyler değildir burada beni haklı bulursunuz diye düşünüyorum.

Ayrıca hocam aldığınız bütün ürünler neredeyse kroniği olanlar örneğin esential ürünü zaten başlı başına bozuk bir şey bunu alıp Razer markasını kötülemek bir tutarsız Black Widow'da aynı şekilde.

İlk çıktığında aldım zaten. Hepsini geçen ay almadım. Kategori ve tarihsel olarak yazdım. Bu kadar anlatmama rağmen kanıtlarla beraber hala ürünü savunuyorsanız, Razer markasına olan duyduğunuz sempatiden kaynaklıdır. Almış olanlara lafım yok zaten. Alacak arkadaşların dikkat etmesi gereken konular bunlar.

Hocam artık bilemiyorum tamamen kullanım ile alakalı bir şey atılan SS'lere bakarsak arkadaşlar oyunlarad tilt olup kulaklığı fırlatmış gibi duruyor yoksa bunlar kendiliğinden olacak şeyler değildir burada beni haklı bulursunuz diye düşünüyorum.

Fırlatmış olsalardı bu durumda olmazdı. Zaten 4 tane konu yok ki. Girip yazın BlackShark V2 Pro diye kaç tane konu var. Örnek olması açısından 4 tane attım. Kronik menteşe sorunu dediğimiz olay bu oluyor işte :D.

Listeye mousepadleri eklemeyi unutmuşum bu arada sağlık olsun. Demek istediğimin anlaşıldığını düşünüyorum.

İlk çıktığında aldım zaten. Hepsini geçen ay almadım. Kategori ve tarihsel olarak yazdım. Bu kadar anlatmama rağmen kanıtlarla beraber hala ürünü savunuyorsanız, Razer markasına olan duyduğunuz sempatiden kaynaklıdır. Almış olanlara lafım yok zaten. Alacak arkadaşların dikkat etmesi gereken konular bunlar.

Fırlatmış olsalardı bu durumda olmazdı. Zaten 4 tane konu yok ki. Girip yazın BlackShark V2 Pro diye kaç tane konu var. Örnek olması açısından 4 tane attım. Kronik menteşe sorunu dediğimiz olay bu oluyor işte :D.

Listeye mousepadleri eklemeyi unutmuşum bu arada sağlık olsun. Demek istediğimin anlaşıldığını düşünüyorum.

Fırtlamışlar ki bu duruma gelmiş bence ben konu sahibinin yerinde olsam en azından deneyimleyip öyle iade ederdim çünkü bu bahsedilen sorun yok hani hocam kendi kullanmadığınız bir ürün hakkında bu kadar net konuşmanız garip ben ve diğer 3 arkadaş bu ürünü kullanmışız hatta @Crest hocam 3 yıldıan uzun süredirkullanıyor kulaklığı bu adamın dediği mi daha doğru yoksa söylenenlerle konuşan senin mi dediğin daha doğru.

Ben sizi anlıyorum hocam ama her markanın her ürününde bu tarz şeyler olabiliyor ve attığınız 4 örnekte ki kulakların geldiği durum kendiliğinden olabilecek bir şey değil gözlem yaparsanız bana hak verirsiniz.

Fırtlamışlar ki bu duruma gelmiş bence ben konu sahibinin yerinde olsam en azından deneyimleyip öyle iade ederdim çünkü bu bahsedilen sorun yok hani hocam kendi kullanmadığınız bir ürün hakkında bu kadar net konuşmanız garip ben ve diğer 3 arkadaş bu ürünü kullanmışız hatta @Crest hocam 3 yıldıan uzun süredirkullanıyor kulaklığı bu adamın dediği mi daha doğru yoksa söylenenlerle konuşan senin mi dediğin daha doğru.

Hocam yanlış anlamayın beni amacım hakaret etmek değil ama Reddit'de konu açıp sorunu dile getiren insanlarla aranızda hiçbir fark yok gözümde. Hiçbirinizi tanımıyorum. O adamlar da aldılar, kullandılar, kronik sorundan dolayı mahcup oldular. Sizin lafınızla onların lafı her yerde eş değer. 4 kişi kronik değil güzel deyip 1000 kişi kronik menteşe sorunlu diyorsa, 1000 kişiye inanırım. Konu sahip olmadığınız bir ürün olsa eminim siz de benim gibi o 1000 kişiye inanırsınız.

Ben sizi anlıyorum hocam ama her markanın her ürününde bu tarz şeyler olabiliyor ve attığınız 4 örnekte ki kulakların geldiği durum kendiliğinden olabilecek bir şey değil gözlem yaparsanız bana hak verirsiniz.

Hocam ya ben anlatamıyorum ya da siz okumuyorsunuz. 4 örnek değil ki sayfalarca aynı konu var. Bu ürünü kronik yapar. Sayfalarca her insan sinirlenip fırlatacak hali yok ki.

Hocam yanlış anlamayın beni amacım hakaret etmek değil ama Reddit'de konu açıp sorunu dile getiren insanlarla aranızda hiçbir fark yok gözümde. Hiçbirinizi tanımıyorum. O adamlar da aldılar, kullandılar, kronik sorundan dolayı mahcup oldular. Sizin lafınızla onların lafı her yerde eş değer. 4 kişi kronik değil güzel deyip 1000 kişi kronik menteşe sorunlu diyorsa, 1000 kişiye inanırım. Konu sahip olmadığınız bir ürün olsa eminim siz de benim gibi o 1000 kişiye inanırsınız.

Hocam ya ben anlatamıyorum ya da siz okumuyorsunuz. 4 örnek değil ki sayfalarca aynı konu var. Bu ürünü kronik yapar. Sayfalarca her insan sinirlenip fırlatacak hali yok ki.

2020 versiyonu kullananlar varsa o sayflarda onlar olabilir ama 2023'te böyle bir şey olmasını ben olağan bulmuyorum hani olağan olsa bende niye olmuyor.

2020 versiyonu kullananlar varsa o sayflarda onlar olabilir ama 2023'te böyle bir şey olmasını ben olağan bulmuyorum hani olağan olsa bende niye olmuyor.

Hocam aynı şeyi 4. yazıyorum galiba. Sizde olmaması demek şans demek. Sizde olmayınca diğerlerinde de olmuyor durumu yok. Attığım ürünlerin hepsi 2023 model ürünler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı