G4560+1050 Ti Monitor Onerisi

CansinM

Hectopat
Şuanda 1360×720 çönürlükte bir mönitör kullanıyorum ve sistemime darboğaz yaptığını ögrendim.
1) Darboğaz sistemime çok zarar vermiş midir ?
2) Bana Vatan'dan 1920×1080 çözünürlükte en ucuz ve uyumlu bir mönitör önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Size tavsiye edebileceğim VA Panel olabilir. Kendim bizzat bu modeli kullanmaktayım oldukça da memnunum. Oyun, Film ve Dizi arasında gidip geldiğim için VA panel tercih ettim en büyük artısı da 24" olmasıydı.

Acer K242HYLBBIDX 23.8" 4ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD VA LED Fiyatı

Eğer uymazsada en çok tavsiye edilen model olarak bunu düşünebilirsiniz :

BenQ GW2270H 21.5" 5ms (Analog+2xHDMI) Full HD VA Monitör Fiyatı

Bunlar olmaz ben 1 MS olan oyuncu monitörü isterim derseniz tekrar şu iki model var uygun fiyat açısından :

Asus VP228HE 21.5" 1ms (Analog+HDMI) Full HD Monitör Fiyatı

Acer KG221QBMIX 21.5'' 1ms 75Hz (Analog+HDMI) Freesync Full Fiyatı

Size tavsiye edebileceğim VA Panel olabilir. Kendim bizzat bu modeli kullanmaktayım oldukça da memnunum. Oyun, Film ve Dizi arasında gidip geldiğim için VA panel tercih ettim en büyük artısı da 24" olmasıydı.

Acer K242HYLBBIDX 23.8" 4ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD VA LED Fiyatı

Eğer uymazsada en çok tavsiye edilen model olarak bunu düşünebilirsiniz :

BenQ GW2270H 21.5" 5ms (Analog+2xHDMI) Full HD VA Monitör Fiyatı

Bunlar olmaz ben 1 MS olan oyuncu monitörü isterim derseniz tekrar şu iki model var uygun fiyat açısından :

Asus VP228HE 21.5" 1ms (Analog+HDMI) Full HD Monitör Fiyatı

Acer KG221QBMIX 21.5'' 1ms 75Hz (Analog+HDMI) Freesync Full Fiyatı
Bu mönitörler bilgisayarımla uyumlumudur ve büyük ihtimal Vatan Computer'dan alacağım fiyatlar hemen hemen aynımıdır?

Bilgisayarınızla uyumludur HDMI üzerinden veya DVI-D üzerinden bağlantı sağlayabilirsiniz. Vatan'da fiyatlar malesef biraz yüksek BenQ model için örnek vereyim Vatan'da 550 Tl civarı şimdi baktım. Hepsiburada'dan alabilirsiniz. Satıcısının Hepsiburada olmasına dikkat edin yeter. Ben Hepsiburada'dan aldım bi sorun yaşamadım. Bu arada dip not olarak belirteyim Acer modelleri bulamazsın Vatan'da yoklar.

Bilgisayarınızla uyumludur HDMI üzerinden veya DVI-D üzerinden bağlantı sağlayabilirsiniz. Vatan'da fiyatlar malesef biraz yüksek BenQ model için örnek vereyim Vatan'da 550 Tl civarı şimdi baktım. Hepsiburada'dan alabilirsiniz. Satıcısının Hepsiburada olmasına dikkat edin yeter. Ben Hepsiburada'dan aldım bi sorun yaşamadım. Bu arada dip not olarak belirteyim Acer modelleri bulamazsın Vatan'da yoklar.
İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı