G4560 1050 Ti sistem ne kadar eder?

İyi okumamışsın heralde gaming olanı yazmış arkadaş fark var arasında

msi geforce gtx 1050 ti gaming x bi araştır istersen

ok
Ya git işine deli midir nedir? Hatalıyım de geç niye uzatıp kendini rezil ediyorsun? O kartın sıfırı bile 5000 değil. "Öhöhö em es ay geymink modeli öhöhö" ne fark eder? Eldeki kart 1050ti, 3080 değil. Onu bunu geçtim arkadaşın elindeki sistem sıfır bile değil siz sıfırın bile üstünde fiyat söylüyorsunuz. Hata yaptım deyin, mesajınızı düzenleyin veya başka bir şey. Sırf kendinizi haklı çıkarmaya çalışmak için niye bu kadar debeleniyorsunuz?

MSI Gaming 1050 Ti ekran kartı.
Arkadaşlar konu sahibi gaming olandan bahsediyor, siz normal 1050 ti diyorsunuz kafalar güzelmi?
neden yırtındın ki?

Dosya Ekleri

• 46A8BF51-2683-4FCF-8B0B-2940978CE190.jpeg
    42 KB · Görüntüleme: 25
Arkadaşlar konu sahibi Gaming olandan bahsediyor, siz normal 1050 Ti diyorsunuz kafalar güzel mi?

Neden yırtındın ki?

Aralarında görünen fark yalnızca kutudan çıkmış halde saat hızı farkı. 60 MHz kadar bir fark var. Fakat iki model de güç girişine sahip. Overclock ve soğutma olarak aynı derecede performans göstereceklerini düşünüyorum. Yani Gaming modelini alıp MSI Afterburner yazılımı ile 60 MHz'lik farkı kendiniz de kapatabilirsiniz.

Yani kısaca 1050 Ti temelli bir karta 5000TL vermek saçmalıktan başka bir şey değildir. Sırf kendi kartınız diye bu kadar havalara çıkmayın 5000TL'ye GTX 1650 alınır dostum. Saygılar...
Bak bakalım kaç paraymış?

Böylesiniz şu an:

Hocan arkadaş da Gaming model var ya en iyisi o şimdi yapmayın lütfen rica ediyorum o kart 5000TL(!)

Hahaha sen şaka mısın attıkların 2. el sıfırından bahsediyorum

Ahahaha sıfır Gaming model satan tek bir satıcı var oda yazmış kafasına göre bir şeyler sende hemen atladın tabii. Arkadaş ortamında kAnkA bEndE 5000TL'lik eKrAn kArtı vAr. En iYisİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…