Poi.A
Yoctopat
Anlatamazsın hocam bunlara boşver
Anlatamazsın hocam bunlara boşver
Yedek hesaptan kendine cevap yazmak...Süper zekasın hocam gerçekten ben inandım şahsen.Anlatamazsın hocam bunlara boşver
Anlatamazsın hocam bunlara boş ver
Yedek hesap dediğin iş yerinde 3 bilgisayardaki 3 farklı hesap benim sinir krizine girdiğimi gören arkadaş sagolsun attı.Yedek hesaptan kendine cevap yazmak...Süper zekasın hocam gerçekten ben inandım şahsen.
Her şeyi geçtim 5000TL paran var 5000TL ile 1050 Ti Gaming mi alırsın gerçekten. Eğer öyle bir şey yaparsan senle ne de güzel dalga geçerler...
Şimdi sen yedeği hesabı boşverde haksız olduğunu kabul ettinmi linke tıkladıktan sonra? 2. el linki atip fiyatı 2000 tl demekle olmuyor bu işlerYedek hesaptan kendine cevap yazmak...Süper zekasın hocam gerçekten ben inandım şahsen.
Her şeyi geçtim 5000TL paran var 5000TL ile 1050 Ti Gaming mi alırsın gerçekten. Eğer öyle bir şey yaparsan senle ne de güzel dalga geçerler...
Aynen aynen aynen hocam şu an inandım gerçekten sağolun.5000TL lik 1050Tİ ile size iyi günler dilerim bu tartışmayı daha çok uzatıp ismimin yanında cezalı yazmasını istemiyorum...Yedek hesap dediğin iş yerinde 3 bilgisayardaki 3 farklı hesap benim sinir krizine girdiğimi gören arkadaş sagolsun attı.
Kartınız 5000 TL falan değil insanın asabını bozmayın, çocuk gibisiniz düzgünce anlatmaya uğraşıyoruz. İyi forumlar.Okuma yazmanda yok sanırım 2000 TL'ye aldığım 5000 olmuş diyorum sen 5000 TL mi verdin ona diyorsun çıldırmalık ya
Güzel kardeşim bir tane satıcı var zaten kafan basmıyor mu bende RX560 ekran kartına 7000TL yazıp ilana vereyim 7000TL olsun.Cidden senle uğraşılmaz.Okuma yazmanda yok sanırım 2000 TL'ye aldığım 5000 olmuş diyorum sen 5000 TL mi verdin ona diyorsun çıldırmalık ya
Bak şimdi 1. konuyu açan arkadaş gaming modelinden bahsetmiş ben 2000 tl ye aldığımı fakat 5000 tl ye kadar çıktığını söyledim. 2.si sen benimle dalga geçmek için 2.el ekran kartlı linkini atıp kendini rezil ettin. 3. 2000 tl ye zamanında aldığımı söylememe rağmen 5000 tl ye almışım gibi hala gereksiz muhabbete devam ettin. 4. ve son olarak Bitcoin vb. mining olaylarından dolayı piyasada ekran kartı yok ve fiyatları çok arttı anlıyormusun?Güzel kardeşim bir tane satıcı var zaten kafan basmıyor mu bende RX560 ekran kartına 7000TL yazıp ilana vereyim 7000TL olsun.Cidden senle uğraşılmaz.
Bak şimdi 1. konuyu açan arkadaş Gaming modelinden bahsetmiş ben 2000 TL'ye aldığımı fakat 5000 TL'ye kadar çıktığını söyledim. 2.si sen benimle dalga geçmek için 2.el ekran kartlı linkini atıp kendini rezil ettin. 3. 2000 TL'ye zamanında aldığımı söylememe rağmen 5000 TL'ye almışım gibi hala gereksiz muhabbete devam ettin. 4. ve son olarak Bitcoin vb. mining olaylarından dolayı piyasada ekran kartı yok ve fiyatları çok arttı anlıyor musun?
ok sensin.1 sen zaten 2000TL'ye 1 yıl önce o ekran kartını almışsan güzel bir kazık yemişsin.
2. ben link paylaşımında bulunmadım hafızanda sorun var sanırım.
3.sen kendin ekran kartının 5000TL olduğunu söyleyip tartışma çıkardın.
4.emin ol senden çok daha bilgim vardır mining yüzünden piyasanın ne halde olduğunu biliyorum. 1050 Ti kartlar 2500TL ortalaması var. Bu arada Gaming model ve normal model arasında neredeyse hiç ama hiç fark yok bunu da bilesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.