Mrtcn95
Hectopat
Evet gerekiyor onu hallederler sıfır aldığınız mağazadan söylersiniz BIOS güncellemesi istiyorum diye.peki 7. nesile geçerken bios gügncellemesi gerekiyormu bu anakartta
Evet gerekiyor onu hallederler sıfır aldığınız mağazadan söylersiniz BIOS güncellemesi istiyorum diye.peki 7. nesile geçerken bios gügncellemesi gerekiyormu bu anakartta
Asrock H110M-DGS R3.0 Socket 1151, DDR4 2133MHz, USB 3.1 Gen1, DVI, mATX Anakart (ASRH110M-DGS-R3) (Kaby Lake BIOS Yüklü) (OUTLET) - Outlet bu anakartı al. Hem daha ucuz hemde altında 7.nesil ile uyumlu geliyor diye belirtmişler. 1.5 yıl aynı anakartı kullandım. Memnundum. Tavsiye ederim bu anakartı.peki 7. nesile geçerken bios gügncellemesi gerekiyormu bu anakartta
bunu nerden konuşabilirizİkinci el düşünürsen g4560 ve msi h110m pro-vd toplam 500 liraya verebilirim, şu an kullandığım sistem. BIOS en son sürüm, mavi ekran dahi görmedi sistem. Yanında 8gb 2133mhz ram de verebilirim 250 liraya![]()
bunada bakayım nedense ASRock a karş ısempatim var ama emin olamıyorum çok kullanılmadığı içinAsrock H110M-DGS R3.0 Socket 1151, DDR4 2133MHz, USB 3.1 Gen1, DVI, mATX Anakart (ASRH110M-DGS-R3) (Kaby Lake BIOS Yüklü) (OUTLET) - Outlet bu anakartı al. Hem daha ucuz hemde altında 7.nesil ile uyumlu geliyor diye belirtmişler. 1.5 yıl aynı anakartı kullandım. Memnundum. Tavsiye ederim bu anakartı.
sen bana gönder istersen Syrse isimimSteam linkimi göndereyim ekleyin konuşalım Steam Community :: Reflex
ASRock gayet iyi ve kaliteli bir markadır. Pişman olmazsın ASRock aldığına bence. Diğer H110M anakartlar'dan bir farkı yoktur.bunu nerden konuşabiliriz
bunada bakayım nedense ASRock a karş ısempatim var ama emin olamıyorum çok kullanılmadığı için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.