G4560 ile GTX 1650 Darboğaz yapar mı?

Testlere biraz göz gezdirdim BF5 de falan %95lere kadar kullanım söz konusu. Tabiki bu kullanım BF5 gibi online işlemci seven bir oyun için. Ancak çoğunlukla %75 lerde burda biraz işlemci seven oyunda darboğaz yaşayabilir anladığım kadarıyla anakartınızdan dolayı max. 2. nesil 1151 intel alabiliyorsunuz bu yüzden i7 6700k falanda bakabilirseniz daha rahat ve uzun kullanımlı bir sistem olur.

i
Testlere biraz göz gezdirdim BF5 de falan %95lere kadar kullanım söz konusu. Tabiki bu kullanım BF5 gibi online işlemci seven bir oyun için. Ancak çoğunlukla %75 lerde burda biraz işlemci seven oyunda darboğaz yaşayabilir anladığım kadarıyla anakartınızdan dolayı max. 2. nesil 1151 intel alabiliyorsunuz bu yüzden i7 6700k falanda bakabilirseniz daha rahat ve uzun kullanımlı bir sistem olur.
i7 6700k bütçemi aşıyor maalesef
Hocam bütçe belirtebilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Max 500 TL

Ben işlemciyi sıfır alacaksınız diye düşündüm hocam o yüzden ikinci el i7 daha mantıklı olabilir diye söledim. Bütçeniz max. ne kadar sölerseniz yardımcı olmaya çalışalım hocam.
Anakart ve işlemciyle beraber maksimum 1500 TL
Hocam uygunluk sırasına göre şöyle bir sıralama yaptım. 1. sıradaki ürünü almaya çalışın. 1, 2, 3, 4
Bu anakart nasıldır sizce asrock u pek bilmiyorumda bilgilendirirseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı