G4560 ile RX 570 BF1 Darboğaz

Makaleler
1
Daha fazla  
Selam millet ben bir video çektim. Yalniz degerlerimin normal olmadığını düşünüyorum. Size sormak istedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Linkte kullandığım test sistemim;

Ekran kartı: Power Color RX 570 Red Dragon
İşlemci: Pentium G4560
Bellek: 8 GB Crucial bellek
Kasa: Dark Shadow 3x fan.
Anakart: H110M

Değerlerim nasıl? Sizce ekran kartı çok mu ısınıyor? Isındığı için darboğaz yaşıyor olabilir miyim? Diğer parçalara zarar verir mi? Kasanın soğutmasının kötü olmadığını düşünüyorum. 1 tane egzoz fan almalı mıyım? Sizler de fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Sorulara ise;
1-Değerler normal.
2-Aşırı fazla ısınmıyor ama bir sıvı soğutma ile bir nabze olsun düşürürsün.
3-Alakası yok.
4-"Bence" bir sorun yapmaz. Zaten fazla sıcak değil.
5-Bence kullanın.

İlgileneceğim müsait olunca.

Darboğaz yapıyor. 64 kişilik maçta 35-40 FPS'lere düştüğü yerler de olacaktır. Yani nerdeyse yarı yarıya performans kaybı yaşamak demek. Tabii bunu çatışmanın yoğun olduğu yerlerde görürsün.:)

Sıcaklıklar normal. Yani darboğaz ile alakalı bir şey olacağını sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da değerler normal geldi. Belki GPU sıcaklığı bir tık daha aşağıda olabilir.

Kasaya fan takabilirsiniz ileride.

G4560 ile RX 570'in darboğaz yapması çok doğal zaten de takılma yapmıyor gibi gözüküyor. Güzel (y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı