RX 470 bile 900 TL bandında satılırken daha performanslı olan RX570 nasıl olurda 700TL ye satılabilir?Ya da abarttım galiba 700 olsun hadi.
Yanlışınız var.Ben değiştirmeni önermiyorum.GTX 1050Tİ ile devam et zaten g4560 RX570 e darboğaz yapacaktır.
RX 470 bile 900 TL bandında satılırken daha performanslı olan RX570 nasıl olurda 700TL ye satılabilir?Ya da abarttım galiba 700 olsun hadi.
Teşekkürler.RX 470 bile 900 TL bandında satılırken daha performanslı olan RX570 nasıl olurda 700TL ye satılabilir?
Yanlışınız var.Ben değiştirmeni önermiyorum.GTX 1050Tİ ile devam et zaten g4560 RX570 e darboğaz yapacaktır.
Keşke dediğiniz gibi olsa ama zannetmiyorum.Aynı fiyatta olsa bile şükretmemiz lazım.Zaten darboğaz olacağını göz önünde bulundurursak en mantıklısı arkadaşın fazladan masraf yapmaması.RX 500 serisi RX 400 serisinden daha ucuz olacak ama.
Sanırım biraz pahalı olmuş.RX 500 serisi RX 400 serisinden daha ucuz olacak ama.
Evet üstelik RX470 ile arasındaki performans farkı çok az.Yani biraz fiyasko çıktı diyebiliriz.
GTX 1060 6GB alırız o paraya. Bence çok pahalı. Tabi oyun testlerini bekliyorum belirleyici olan onlar olacak.Evet üstelik RX470 ile arasındaki performans farkı çok az.Yani biraz fiyasko çıktı diyebiliriz.
Umarım yeni çıktığı için böyledir.İlerde fiyatlar düşerse belki alınabilir ama bu fiyatlarda kimsenin yanına bile yaklaşacağını zannetmiyorum.GTX 1060 6GB alırız o paraya. Bence çok pahalı. Tabi oyun testlerini bekliyorum belirleyici olan onlar olacak.
Darboğaz yapar mı? RX 570'i 430 TL ye aldım çünkü. Eğer darboğaz söz konusu iken GTX 1050 Ti den daha az bir performans almayacaksam. Bu kartı alayım. Siparişimi iptal etmeyim ?RX 570 çok daha performanslı gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.