G4560 O.C yapma

TDSDoctor

Kilopat
Daha fazla  
İşlemciye azıcık overclock yapmak istiyorum, yetersiz geliyor nasıl yapabilirim?
Sistem: G4560/ ASRock H110M-DGS R3.0/Team Elite+ 8 GB 2133MHz DDR4 tek Modül/Galax 4 GB GTX 1050 Ti ex OC ekran Kartı/Western Digital Blue 1TB HDD/400W PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciye azıcık overclock yapmak istiyorum, yetersiz geliyor nasıl yapabilirim?
Sistem: G4560/ ASRock H110M-DGS R3.0/Team Elite+ 8 GB 2133MHz DDR4 tek Modül/Galax 4 GB GTX 1050 Ti ex OC ekran Kartı/Western Digital Blue 1TB HDD/400W PSU.
K serisi işlemci ve Z serisi anakart olmadan OC yapamazsınız.

Bu işlemciye çok OC yapılabileceğini düşünmüyorum ama @aa12 yapmış yanlış hatırlamıyorsam. Konuyla alakasız ama 1 TB HDD yerine 240 GB SSD çok daha iyi gelir.

RAM yükseltmesi yapıp çift kanal kullanın. Oyun içindeki grafik ayarlarını yükseltin. Darboğazı bu şekilde azaltabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı