G4560 Oyun Performansı Nasıldır?

G4560 da darboğaz yapmıyor GTX 1050 TI ile. Tam besleyebilen bir işlemci varken daha ucuza daha pahalısını almak niye ?
Biz şuanda RX470+G4560'ın tartışmasını yapıyoruz hocam.G4560 GTX 1050ti'ı besler ama ucu ucuna.Gelecek oyunlarda sıkıntı çıkarabilir yani.Ben uzun ömürlülük açısından söylüyorum.İlerde işlemci yükseltmesi yapılacaksa neden olmasın.

Tek tek gelin.

Yatmaya inşallah gidiyorum, yarın ömrüm varsa yoğun olabilirim. Son olarak yorum bırakacağım ve gideceğim.

G4560 + RX 470 alan birisi 7100 + 1050 Ti alan birisinden daha fazla performansa sahip olacağına hep beraber fikir ortağıyız, değil mi?
G4560 ve 7100 arasında 3-4 FPS ile 6-8 FPS stabil bir performans farkı olabileceğinde de hemfikiriz, değil mi?

İleride işlemciye yüklenen oyunlarda G4560 ve 7100 neredeyse aynı sorunu yaratacaktır. Bu bağlamda, yine kombine olarak RX 470 + G4560 üstün veya diğer sistemle eşit performansı verecektir. Yine bu bağlamda bakıldığında her halükarda RX 470 + G4560 daha mantıklı.

Selam ve dua ile, geceniz hayra kalsın.

Bakın beni doğru anlayın.Ben i3 6100 değil İ3 7100'den bahsediyorum.G4560+RX470 hemen hemen her oyunda darboğaz yapar(Minecraft-Overwatch-Lol-Dota 2-CS:GO gibi basit oyunlar hariç).Onlarca video izledim ve bunu tek bir kaynağa bağlı olarak söylemiyorum emin ol.

Tamam sen İ3 al. Kimsenin aklını bulandırma. Bu kadar kişi senin fikrine karşı, ve bir şey biliyoruz herhalde. G4560 ve RX 470, o İ3 7100 ile 1050 Ti'den daha iyi performans veriyor. Bunu kabullenin. Şuan herkese sorsak herkes G4560 alır, çünkü ikiside 2 çekirdek, 2 sanal çekirdek. Aralarında 0.4 GHZ fark var. Ön bellekleri aynı. Ve siz hala İ3 alın diyorsunuz! @Jira @Barış Tolon @BERWAR @Türkün Gücü

Ve ayrıca işlemciler arasında 8-10 fps fark olması aralarında küçümsenemeyecek bir fark olduğunun göstergesidir.İşlemciler ekran kartları gibi değildir, oyunlarda daha az fps farkı yaratır.İ3 7100 saniyede yapabildiği işlem bakımından, onboard ekran kartı bakımından, grafik maksimum dinamik frekansı bakımından, TDP bakımından üstün bir işlemcidir.Hayırlı geceler.

Evet, devasa fark var...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

G4560 ne ise İ3 7100 odur.

İ3 7100 ne ise G4560 odur.

-Karl Nekox

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…