G4560 Oyun Performansı Nasıldır?

• Konuyu başlatan Redburne
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 16.226
  • Etiketler
    g4560
Arkadaşlar, yarattığım tartışma için özür dilerim.
Size şöyle söyliyim, G4560+RX 470 ikilisi darboğazı gerçekten çok fazla olur mu? İ3 7100 ile kullanılsa darboğaz ortadan kalkar mı? Ya da 1050 Ti, RX 470'i mumla aratacak kadar performans verir mi?
Tekrardan özür diliyorum.

Tartışma çıkarmadınız. Bana göre RX 470 varken, 1050 Ti alınmaz. RX 470'i OC etsen RX 480 performansı alırsın. İ3 7100 ile kullanılırsa darboğaz azalır, ama azaltmak için 250 TL vermeye gerek yok. Ayrıca çok fazla darboğaz olmaz, kesinlikle istediğiniz perrformansı alırsınız.

Hayır, kendisi de almayacak. Milletin aklını karıştırıyor!
Arkadaşım sen anlamıyormusun, ben mi anlatamadım? İlla sert mi konuşmam gerekli?
RX 470 OC edersen RX 480 performansı alırsın demişsin.Zaten G4560, RX480'e darboğaz yapmayacaktı değil mi? Hatta dur biz elimizde İ5, İ7 ne varsa çıkartalım onun yerine G4560 alalım.Ne de olsa bu işlemci RX480'ede darboğaz yapmaz GTX1060'ada.Yeter bu işlemciyi ilahlaştırdığınız.Siz ve sizin gibiler G3258 ilk çıktığındada aynı küreği çekmişlerdi.F/P ürünü olduğu hiçbir ekran kartına darboğaz yapmayacağı anlamına gelmez.Eğer arkadaş uzun süre işlemci yükseltmesi yapmayacaksa G4560 alması saçmalık olur.G4560 idarelik bir işlemcidir.5-6 ay kullanıp çöpe atarsın.Daha sonra İ5 serisinden bir işlemci alıp yoluna devam edersin.Şu konuyu okuyun:Pentium G4560 Efsanesi

Arkadaşım sen anlamıyormusun, ben mi anlatamadım? İlla sert mi konuşmam gerekli?
RX 470 OC edersen RX 480 performansı alırsın demişsin.Zaten G4560, RX480'e darboğaz yapmayacaktı değil mi? Hatta dur biz elimizde İ5, İ7 ne varsa çıkartalım onun yerine G4560 alalım.Ne de olsa bu işlemci RX480'ede darboğaz yapmaz GTX1060'ada.Yeter bu işlemciyi ilahlaştırdığınız.Siz ve sizin gibiler G3258 ilk çıktığındada aynı küreği çekmişlerdi.F/P ürünü olduğu hiçbir ekran kartına darboğaz yapmayacağı anlamına gelmez.Eğer arkadaş uzun süre işlemci yükseltmesi yapmayacaksa G4560 alması saçmalık olur.G4560 idarelik bir işlemcidir.5-6 ay kullanıp çöpe atarsın.Daha sonra İ5 serisinden bir işlemci alıp yoluna devam edersin.Şu konuyu okuyun:Pentium G4560 Efsanesi
Ben orada ekran kartını övdüm... İşlemciyi değil... İleride işlemciyi değiştireceği için.

Ben orada ekran kartını övdüm... İşlemciyi değil... İleride işlemciyi değiştireceği için.
İşlemciyi değiştirecekse problem yok.Kapatın konuyu çok uzadı dakika başı bildirim geliyor.
Bütçe 2400-2500, G4560+RX 470 ikilimi için yeterli mi? İlerde i5 7400 yaparsam, mantıklı bir seçim olur mu?
(Monitör dahil)
Ucuza RX570 bulursan RX470 alma.G4560+RX570 alıp bir süre idare et ama sonra mutlaka işlemciyi değiştir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı