G4560+RX570 alınır mı?

Peki arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz uygun PSU ve kasa varsa yazarmısınız. İkisi toplam 250 TL yi geçmemeli.

Peki arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz uygun PSU ve kasa varsa yazarmısınız. İkisi toplam 250 TL yi geçmemeli.
Pardon düzeltiyorum 350 olucak, az önce kazalara ve PSU'lara baktım biraz kasa olarak Dark N10 ve PSU olarak ta High Power 500w 80+ PSU gördüm baya iyi diyorlar sizce nasıl?

Pardon düzeltiyorum 350 olucak, az önce kazalara ve PSU'lara baktım biraz kasa olarak Dark N10 ve PSU olarak ta High Power 500w 80+ PSU gördüm baya iyi diyorlar sizce nasıl?
PSU güzel ama kasa değişmeli.

PSU güzel ama kasa değişmeli.
Kasa bu segment için yeterli ve kablo yönetimi konusunda rakiplerinden birkaç adım önde.350tl'lik Corsair Spec Alpha bile kablo yönetimi konusunda başarısız iken Dark N10 çöpe atılacak bir kasa değil. Tavsiyem arkadaşa, kasayı rahatlıkla alabilirsin o fiyat segmentinde en iyi bile denilebilir.

Daha sonra işlemci güncellemesi yapmayı tercih ettiğinizi varsayarak:

G4560 + RX580 8G bile oyun zevkini düşürecek kadar hissedilen bir darboğaz yapmıyor. Anakartı aynı markanın B250m modelini yapmanızı tavsiye ederim. Arada çok fiyat farkı yok.
PSU olarak da sizin belirlediğiniz ile aynı fiyatta (hatta daha ucuz) High Power 600W 85+ sertifikalı bir PSU var. Kaliteli ve mantıklı bir seçim olacaktır. HDD ise Toshiba p300'den şaşmayın derim. (Fiyat yine Seagate ile aynı.)
Ram'leri 20-30 TL fazla vererek 2400 mhz yapmayı da unutmayın

Dark N10 iyidir değiştirecek kadar kötü olduğunu sanmıyorum.

1-Oyun ayarlarını yükseğe alarak ekran kartına yük bindirmeye çalış.
2-500W gayet yeterli
3-SSD "Kesinlikle" eklemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…