G4560 sistem için soğutma önerisi

KAFKASLI

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar standart gelen Intel soğutucusunu kullanıyorum, yeni güzel soğutan bir soğutucu almak istiyorum. Sizlerden ricam sıvı soğutma olmasın, teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar standart gelen Intel soğutucusunu kullanıyorum, yeni güzel soğutan bir soğutucu almak istiyorum. Sizlerden ricam sıvı soğutma olmasın, teşekkür ederim şimdiden.
Bende de aynı işlemci var stok soğutucusu çok iyi soğutuyor neden değiştirmek istedin ki ısınan bir işlemci değil.
Ben de değiştirdim soğutucu link deki ürünü aldım ama tamamen görünüm amaçlı aldım ısındığın dan değil fakat 7-8 derece fark etti bunu öneririm bütçeniz nedir ?
Link:Dark Freezer X90 Intel 775/1156/1155/1150/1151 Fiyatı

Bende de aynı işlemci var stok soğutucusu çok iyi soğutuyor neden değiştirmek istedin ki ısınan bir işlemci değil.

Ben de değiştirdim soğutucu link deki ürünü aldım ama tamamen görünüm amaçlı aldım ısındığın dan değil fakat 7-8 derece fark etti bunu öneririm bütçeniz nedir ?
Link:Dark Freezer X90 Intel 775/1156/1155/1150/1151 Fiyatı

Ucuz ve etkili bir ürün olsun isterim yani tam anlamıyla fiyat performans olması lazım 100 ila 150₺ arasında bir soğutucu arıyorum...teşekkürler güzel yorumunuz için

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı