G4560 sistem LOL oynarken ısınma

Yer
Avustralya/Melbourne
Daha fazla  
Meslek
Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist.
Arkadaşlar bilgisayarımı 1 ay önce aldım. Normalde LoL oynarken işlemci sıcaklığım 40 maksimum 45 dereceye çıkıyordu daha fazla görmedim. Fakat şu son 3 gündür işlemci sıcaklığım LOL'de 55 dereceye kadar gördüm. Fanları kontrol ettim kasadaki 3 fan çalışıyor + işlemci fan da düzgün bir şekilde çalışıyor. Kasadaki arka fana elimi koyduğum zaman (içerideki sıcak havayı dışarı atan fan) LoL oynarken buz gibi olurdu orası hiç oradan sıcak hava geldiğini bilmezdim fakat LOL oynarken şu an kış ayında elimi ısıtırım diye düşünüyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemci G4560 soğutucusu içinden çıkan fan.

Not: Yaşadığım yerde hava sıcaklıkları yaklaşık 5 derece belki daha fazla arttı gece yatamaz hale geldik. Bununla ilgisi çok olur mu bilmiyorum.

Bilgisayar boşta iken 30 35 derecelerde gidip geliyordu artık 45'ten aşağı inmiyor.

Son olarak da sanki arka fan biraz yavaşlamış gibi geliyor. Elimi koyduğumda hava akımını gayet hissederdim şu an sanki biraz yavaş dönüyor gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaz aylarında sıcaklıkların yükselmesi normal bir durum. Egzoz fanınız kaliteli bir ürün değilse zamanla hızı düşebilir. Daha kaliteli fanlar tercih edebilirsiniz. 55 derece dert edilecek bir sıcaklık değil stok fanla. Ancak daha serin olsun isterseniz önceliğiniz stok fanı değiştirmek olmalı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı