G4560 sistemde The Last of Us PC açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

surfingtaco

Megapat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengaence CL4 8GB 2044 MHz
Ekran kartı
GTX 1050 Ti
Anakart
MSI H110M PRO VD
İşlemci
G4560
Merhaba,

The Last of Us PC Steam üzerinden satın aldım ancak oyunu başlat tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor, oyun açılmıyor. Daha öncesinde benzer sorunu Death Stranding'te de yaşamıştım, işlemcimin AVX desteği olmadığı için oyunun açılmadığını öğrenmiştim. Aynı durum mu geçerli yoksa farklı bir etken olabilir mi? Format atsam veya Windows 11 yüklesem düzelir mi? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

The Last of Us PC Steam üzerinden satın aldım ancak oyunu başlat tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor, oyun açılmıyor. Daha öncesinde benzer sorunu Death Stranding'te de yaşamıştım, işlemcimin AVX desteği olmadığı için oyunun açılmadığını öğrenmiştim. Aynı durum mu geçerli yoksa farklı bir etken olabilir mi? Format atsam veya Windows 11 yüklesem düzelir mi? :D
Keşke oyuna o kadar para vermek yerine sisteminizi güçlendirseydiniz.

Neden açılmadığı hakkında fikrim yok. O sistemle açılsa bile oynarken acı çekersiniz. Port olarak da sorunlu bir oyun.

Hocam iade edebiliyorsanız direkt edin. Oyunun optimizasyon sorunları var ve çok fazla RAM/VRAM istiyor. O sistemle açamazsınız. Ben de 8 GB RAM + 4 GB VRAM'li 3050 ile açmaya çalıştım, yetersiz RAM uyarısı alınca iade ettim.

Hocam iade edebiliyorsanız direkt edin. Oyunun optimizasyon sorunları var ve çok fazla RAM/VRAM istiyor. O sistemle açamazsınız. Ben de 8 GB RAM + 4 GB VRAM'li 3050 ile açmaya çalıştım, yetersiz RAM uyarısı alınca iade ettim.
Kodla satın alındıysa geçmiş olsun. Yeni sistem alana kadar yatar kütüphanede. TLOU açacak sistem de min. 3060 falan olması lazım 12 gb vramli.

Dostlar sistem oyunu kastırarak bile oynatsa razıyım, 720p Low ayarlarda 20 30 FPS alabileceğimi düşünüyorum YouTube'daki testlere nazaran, o nedenle açılması için bir fikriniz var mı? Yoksa iade edeceğim :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı