S24 Ultra hala alınır mı?

Bütçe
50000

osasadam

Decapat
Daha fazla  
Hayırlı günler dostlar, aralık ayında S24 Ultra almayı planlıyorum lakin taksit ile almak istiyorum. İnternetten taksit olmuyor galiba; buradaki satıcılardan belki yapabilirim ama fiyatı çok uçurabiliyorlar. Kaça alsam iyi olur veya internetten nasıl taksit yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Telefonlarda taksit yok diye biliyorum dostum telefoncudan alırsan o yapabilir belki ama fiyatta üç aşağı beş yukarı oynar konudan bağımsız S24 Ultra hala alınır.

İhtiyaçlarınızı belirleyin, S24 ultradan Honor cihazlara geçenler çok memnun olduklarını bildiriyorlar, S24 veya Exynos işlemcili Samsungların şarjı çok az dayanıyor, SD işlemcili olan yurt dışındaki modellerin enerji verimliliği daha iyi.

Honor 200 proya göz atmanızı öneririm.

İhtiyaçlarınızı belirleyin, S24 ultradan Honor cihazlara geçenler çok memnun olduklarını bildiriyorlar, S24 veya Exynos işlemcili Samsung'ların şarjı çok az dayanıyor, SD işlemcili olan yurt dışındaki modellerin enerji verimliliği daha iyi.

Honor 200 Pro'ya göz atmanızı öneririm.

S24 Ultra'nın Exynos hali yok diye biliyorum büyük ihtimal S24 Ultra bakacağım ama aklımda Honor'da var ayrıca elimde S23 FE cihazım var Exynos 2200 işlemcili 6 saat ekran süresi veriyor.

S23 FE varken yeni telefon almak tabiki sizin bileceğiniz şey ama onun yerine daha başka ihtiyaçlarınızı alın, başka Samsung modeli sizin başka ihtiyaçlarınızı gidermez.

Naçizane çok bir fark olmadığını da göz önünde bulundurarak eğer cihaz değiştirmeye kesin karar vermişseniz başka marka öneririm.

S23 FE varken yeni telefon almak tabiki sizin bileceğiniz şey ama onun yerine daha başka ihtiyaçlarınızı alın, başka Samsung modeli sizin başka ihtiyaçlarınızı gidermez.

Naçizane çok bir fark olmadığını da göz önünde bulundurarak eğer cihaz değiştirmeye kesin karar vermişseniz başka marka öneririm.
S23 FE cihazını anneme vereceğim malum sadece basit işler için kullanır cihaz güzel zaten. Bakalım yarın fiyat sormaya gideceğim hangisi daha uyguna gelirse alırım tabi ki taksit yapabilirsem.

S23 FE cihazını anneme vereceğim malum sadece basit işler için kullanır cihaz güzel zaten. Bakalım yarın fiyat sormaya gideceğim hangisi daha uyguna gelirse alırım tabi ki taksit yapabilirsem.
Honor cihazları sadece internette bulabilirsiniz ama Samsung'lar bazı yöntemler ile taksit oluyor, umarım uygun bir telefon bulabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı