G4560 Sisteme Ekran Kartı, RAM ve SSD Önerisi

Daha fazla  
G450 işlemcili bilgisayarıma 8 GB RAM, 120 GB SSD ve Sapphire RX 570 Nitro+ düşünüyorum. Herhangi bir uyumsuzluk çıkarır mı?
RAM ve SSD önerir misiniz? Toplam 1500 TL geçmesini istemiyorum.

Kullandıgım RAM'i aşagıya attım, buna uygun önerir misiniz?

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Hocam düşündüğünüz ekran kartı ile İşlemci darboğaz yapmaz,Merak etmeyin.
Ben G3260 sisteme RX 570 taktım. herhangi bir sıkıntı çıkarmadı.
SSD Ve Ram konusunda herhangi bir tavsiye veremeyeceğim kusura bakmayın Fiyat hesaplamakta pek becerim yoktur.
İyi Günler

4560 ile rx 570 arasında darboğaz olur. Ayrıca bi de kullandığınız ram ne ise aynı marka model alın. Çift kanal kullanmak istiyorsunuz galiba, kafana göre ram takarsan olmaz.

Hocam düşündüğünüz ekran kartı ile İşlemci darboğaz yapmaz,Merak etmeyin.
Ben G3260 sisteme RX 570 taktım. herhangi bir sıkıntı çıkarmadı.
SSD Ve Ram konusunda herhangi bir tavsiye veremeyeceğim kusura bakmayın Fiyat hesaplamakta pek becerim yoktur.
İyi Günler
4560 elbette darboğaz yapar. Darboğaz, FPS'nin yüksekliği falan değil, GPU kullanımının düşüklüğüyle olur. Yanlış bilgilendirmeyelim.

Hepiniz darboğaz yapar diyorsunuz evet farkındayım ama zaten oynuyacaagım oyunlar çok sistem gerektiren ve yeni çıkacak oyunlar degil ve ilerde işlemciye upgrade yapacagım o yüzden rx570 alıcam kararlıyım

r6 cs go rust gta v falan takılıcam yani çok sorun olacagını düşünmüyorum

Hepiniz darboğaz yapar diyorsunuz evet farkındayım ama zaten oynuyacaagım oyunlar çok sistem gerektiren ve yeni çıkacak oyunlar degil ve ilerde işlemciye upgrade yapacagım o yüzden rx570 alıcam kararlıyım

r6 cs go rust gta v falan takılıcam yani çok sorun olacagını düşünmüyorum
R6 dışında sıkıntı çıkarmaz bence. R6 işlemciyi ağlatmak için yapılmış bir oyun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı