G4560 Sisteme GTX 1050 Ti vs RX 470

Daha fazla  
  • Intel Pentium G4560 Soket 1151 3.5GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci
  • MSI H110M PRO-VD Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133MHz VGA&DVI Anakart
  • WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200RPM 64MB Cache Harddisk
  • GSKILL 8GB (1x8GB) Aegis DDR4 2133MHz CL15 1.2V Tek Modül RAM
  • COOLER MASTER ELITE RC-430 500W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
Aklımda GTX 1050 Ti ve RX 470 var ama RX 470 darboğaz yapar diye duydum. Bütçem 2000TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim merhaba sana tavsiyem çok bilgin yoksa veya uğraşmak istemiyorsan hazır sistem al. Teknobiyotik bir sistem yapmış benim hoşuma gitti açıkçası ve oyun testleri var içinde onlarda gayet tatmin edici ve iyi ek olarak kardeş ben kasayı beğenmedim dersen de modifiye et özelliğini kullanabilirsin. Sitede istediğin parçayı değiştirebilirsin bana kalırsa hiç değişim yapma sadece 120 GB SSD ekle bak keyfine iyi uçuşlar :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teknobiyotik TV - Intel Kaby Lake G4560 3.5 GHz, GTX1050TI 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz olsa da oynanabilir diye tavsiye veren arkadaşlarım hiç kendiniz RX470 - G4560 ikilisini kullandınız mı ?

Darboğaz olsa da oynanabilir diye tavsiye veren arkadaşlarım hiç kendiniz RX470 - G4560 ikilisini kullandınız mı ?

Darboğaz olması GTX 1050Tİ dan daha fazla fps vereceği gerçeğini değiştirmiyor. Buyur birçok test videosu var bu onlardan biri.
İ3 7100 tabi ki dengelilik açısından onu alsa daha iyi olur ama bütçesi yetmiyor ise RX 470+ G4560 ikilisi GTX 1050Tİ+G4560 ikilisinden bariz daha iyi.
Zaten 240 TL lik işlemciden bahsediyoruz seneye satsın, ikinci el bi İ5 alsın taksın yoluna devam etsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Darboğaz olması GTX 1050Tİ dan daha fazla fps vereceği gerçeğini değiştirmiyor. Buyur birçok test videosu var bu onlardan biri.
İ3 7100 tabi ki dengelilik açısından onu alsa daha iyi olur ama bütçesi yetmiyor ise RX 470+ G4560 ikilisi GTX 1050Tİ+G4560 ikilisinden bariz daha iyi.
Zaten 240 TL lik işlemciden bahsediyoruz seneye satsın, ikinci el bi İ5 alsın taksın yoluna devam etsin.

Yaptığım yorumda negatif bir amaç yoktu sadece bizzat kullandınız mı diye sormak istedim çünkü internette istemediğimiz kadar video var eğer videoları izlemek istesem izlerdim. Ben kullanıcı yorumu almak için yazmıştım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı