G4560 Sisteme GTX 1050 Ti vs RX 470

Yaptığım yorumda negatif bir amaç yoktu sadece bizzat kullandınız mı diye sormak istedim çünkü internette istemediğimiz kadar video var eğer videoları izlemek istesem izlerdim. Ben kullanıcı yorumu almak için yazmıştım.
Kullanıcı incelemeleri bölümün de bir arkadaşımız bu ikilinin bizzat incelemesini yapmış o konuya bakmanı öneririm o halde. Bu sistemi toplayıp kullanmakta kendisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcı incelemeleri bölümün de bir arkadaşımız bu ikilinin bizzat incelemesini yapmış o konuya bakmanı öneririm o halde.Bu sistemi toplayıp kullanmakta kendisi.

Hocam ileride upgrade edicekm isiniz?
Eğer edicekseniz en azından B150M yongalı bir anakart almanızı tavsiye ederim. Bende Asus'un pro gaming modeli var. Araştırdım işlemciyi daha iyi besliyormuş ama almak zorunda değilsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ileride upgrade edicekmisiniz?
Eğer edicekseniz en azından B150M yongalı bir anakart almanızı tavsiye ederim bende Asus'un pro gaming modeli var araştırdım işlemciyi daha iyi besliyormuş ama almak zorunda değilsin.
Sistemi ben toplamıyorum yanlış mesajı alıntıladın sanırım.

Bahsettiğim konu ise bu :
G4560 ve RX 570 Darboğaz

Hiçbir bilgi veya tavsiye içermeyen, gereksiz yorumlar yapmazsanız sevinirim. Zaten konu Ryzen3 işlemcileri beklemek çok zor veya kolay tartışması üzerine değil. Üslubunuzu lütfen düzeltin.
Oyun bilgisayar'ına 2 çekirdek işlemci öneriyorsunuz ben böyle saçmalık görmedim üslup olarak buraya gelip size küfür, hakaret vb. etmedim. Okumak bu kadarmı zor?

Oyun bilgisayar'ına 2 çekirdek işlemci öneriyorsunuz ben böyle saçmalık görmedim üslup olarak buraya gelip size küfür, hakaret vb. etmedim. Okumak bu kadarmı zor?
Hocam G4560'ı tavsiye eden kötü bir şey söylememiş 2 sanal toplam 4 çekirdeği var zaten G4560'ın. Rx 470'le 1050ti'ın minimum böyle bir işlemciye ihtiyacı var dolar şu haldeyken gidip birkaç FPS uğruna i3 6100 mi alsın? Bütçeye göre düşünmüştür arkadaş yanlış anlamamak gerek.

Bunu ya görmek istemiyosunuz yada anlamak Intel'in kullanıyıcıyı zerre kadar düşündüğü yok kaç senedir 4 çekirdek işlemci satıyorlar müşteriye neden çünkü adam zaten tekel durumunda AMD biraz atağa kalktığında i9 işlemci gelicek 16 çekirdek olucak bilmem ne AMD atağa kalkmasa daha 10 yıl 2 çekirdek işlemci kullanacaz. 2017 yılına geldik işlemcilerin en az 4 çekirdek olması gerekirken daha 2 çekirdek işlemcilerdeyiz. Parası olmayan adam alsın ama bence oyun sistemine 2 çekirdek işlemci olmaz.

Bunu ya görmek istemiyosunuz yada anlamak Intel'in kullanıyıcıyı zerre kadar düşündüğü yok kaç senedir 4 çekirdek işlemci satıyorlar müşteriye neden çünkü adam zaten tekel durumunda AMD biraz atağa kalktığında i9 işlemci işlemci gelicek 16 çekirdek olucak bilmem ne AMD atağa kalkmasa daha 10 yıl 2 çekirdek işlemci kullanacaz. 2017 yılına geldik işlemcilerin en az 4 çekirdek olması gerekirken daha 2 çekirdek işlemcilerdeyiz. Parası olmayan adam alsın ama bence oyun sistemine 2 çekirdek işlemci olmaz.
Herhalde oyun amaçlı yapmıyorlardır Intel işlemcilerini o zaman "Zaten güçlü ne gerek var 4 çekirdeğe 2 izlek koysak yeter" kafasındaysalar çok yanlış ama bilemiyorum oyun performansını yada günlük kullanım odaklı yapıp yapmadıklarını ama 2 çekirdeği aşmaları lazım bencede çünkü oyunlar öyle istiyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı