G4560 Sisteme RX 470 vs GTX 1060

• Konuyu başlatan CHEF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.119

Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    12

CHEF

Hectopat
Daha fazla  
Bu işletim sisteminde 2 kart arasında kaldım. İşlemcimi bu sene içerisinde tekrar değiştireceğim. 2 ekran kartının da belirli bir düzeyde darboğaz yaptığını okudum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi anlık GPU düşüşleri oluyor ama FPS'yi etkilediklerini görmedim.

Eğer değiştirecekseniz işlemciyi 1000TL ye Sapphire RX480 4GB 256Bit Nitro+ Ekran Kartı alın.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim beyler.1 sene içinde Ryzen 5 almayı düşünüyorum.1 sene kadar g4560 beni götürsün yeterli.Mükemmel fpslere gerek yok donma yapmasın kâfi.Video'da gerçekten çok tatmin edici oldu.
Eğer değiştirecekseniz işlemciyi 1000TL ye Sapphire RX480 4GB 256Bit Nitro+ Ekran Kartı alın.
1 sene boyunca 480 işlemciyi zorlar mı dersin ? Ona göre fikrim 480 e kayabilir kardeşim.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim beyler.1 sene içinde Ryzen 5 almayı düşünüyorum.1 sene kadar g4560 beni götürsün yeterli.Mükemmel fpslere gerek yok donma yapmasın kâfi.Video'da gerçekten çok tatmin edici oldu.

1 sene boyunca 480 işlemciyi zorlar mı dersin ? Ona göre fikrim 480 e kayabilir kardeşim.

Hmm onu hiç bilmiyorum ama işlemci değişeceği için RX480 çok daha mantıklı.

Bunun hakkında yeni bir konu açabilirsiniz.

Eğer güzel soğutursanız sıkıntı çıkmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı