Elektronik Phanteks XT View 3.630 TL

Son bir sorum daha olacak, sıvı soğutucuyu hangi konuma takmam gerekecek bu kasada üst mü yoksa ön tarafta bulunan yan kısıma mı? Üst tarafa takmam gerekirse anakartımın soğutucu bloğuna denk gelir diye çekiniyorum çünkü. Ön kısıma takabilir miyim acaba?
Yan kısma takmanı önermem, oradaki fanlar dursun. Üst kısıma sığacaktır. Arctic 360mm bile sığıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yan kısma takmanı önermem, oradaki fanlar dursun. Üst kısıma sığacaktır. Arctic 360mm bile sığıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır çok teşekkür ediyorum ilginiz ve desteğiniz için, sipariş veriyorum.

2 bin TL fark fazla. Şahsen iptal edip XT View alırdım. İki kasa da memnun edecektir.
Ya başkan ben yine rahatsız ediyorum seni ama kusura bakma, 280mm sıvı soğutucunun bu kasanın üst kısmına sığacağına emin miyiz biraz sitesinden baktım da 360lık soğutucunun genişlik 120mm benimkinin 138mm o biraz kafamı karıştırdı.

Ya başkan ben yine rahatsız ediyorum seni ama kusura bakma, 280mm sıvı soğutucunun bu kasanın üst kısmına sığacağına emin miyiz biraz sitesinden baktım da 360lık soğutucunun genişlik 120mm benimkinin 138mm o biraz kafamı karıştırdı.
Sığacaktır. Attığım videodaki sıvı soğutma da 138mm.

1761225567768.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı