G4560 ve 1050 Ti sistem toplama

Gaming arasında fark yok mu
Pek fark yok bütçenize uygun olanı seçin. Önerdiğim monitörü alın Teknobiyotik sitesinde p300 olmadığını unutmuşum kusura bakmayın Seagate 1 TB alabilirsiniz. Onun dışında sistem gayet iyi monitörden sonra paranız biriktiği zaman SSD alabilirsiniz. Hayırlı olsun.

Sistemin son hali bu şekilde oldu size ne kadar teşekkür etsem azdır sağ olun

Eki Görüntüle 248010
Sistemin son hali bu şekilde oldu size ne kadar teşekkür etsem azdır sağ olun
Evet toplamda monitör ile 3000 oldu gayet güzel sistem eğer kaby lake bios güncellemesi yapmayı bilmiyorsanız başka siteden yani Sinerji vs siteden Asrock H110M alıp diğer sistemide burdan alabilirsiniz.

Evet toplamda monitör ile 3000 oldu gayet güzel sistem eğer kaby lake bios güncellemesi yapmayı bilmiyorsanız başka siteden yani Sinerji vs siteden Asrock H110M alıp diğer sistemide burdan alabilirsiniz.

Parçaları birleştirmeyi bilmediğim için böyle yaptım dediğiniz işlem ve birleştirmek zor değilse öylede yapabilirim

Bütçemi bayağı bir aşacak ama bu nasıldır son anda farkettim

Sistemi son olarak bu hale soktum lütfen bir yorum yapın

Güzel gözüküyor. Üsteki hazır olan yerine sizin yaptığınız daha iyi bir seçim olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…