G4560 ve 1050 Ti sistem toplama

Uzun bir süre götürüp sisteme update yapabilmek benim için önemli bu update falan bu sistemde rahat olursa birde p300 1tb hdd takarım
HDD görmemişim ah benim aptal başım kusura bakmayın. Oyun oynayacaksanız HDD kesin gerekir. Toshiba P300 High Performance 3.5" Sata 3.0 1TB Sabit Disk Fiyatı evet upgrade edilir. Monitör HDD ile birlikte 3600 TL rahat bir şekilde upgrade edilir. İşlemciyi etmene gerek yok gayet güçlü ama ekran kartı 1060-1070 yapabilirsiniz. ;) Ryzen 1400 i5 7600K ile testlerde aynı seviyede vede Ryzen serisinin en kötü işlemcisi o yüzden işlemci upgrade gerektirmez. ;)

HDD görmemişim ah benim aptal başım kusura bakmayın. Oyun oynayacaksanız HDD kesin gerekir. Toshiba P300 High Performance 3.5" Sata 3.0 1TB Sabit Disk Fiyatı evet upgrade edilir. Monitör HDD ile birlikte 3600 TL rahat bir şekilde upgrade edilir. İşlemciyi etmene gerek yok gayet güçlü ama ekran kartı 1060-1070 yapabilirsiniz. ;) Ryzen 1400 i5 7600K ile testlerde aynı seviyede vede Ryzen serisinin en kötü işlemcisi o yüzden işlemci upgrade gerektirmez. ;)

Sağ olun [emoji4] baya ilgilendiniz

Önemli değil aldıklarının test bekliyorum. İnşallah önerdiklerim istediğin performansı veriyordur. Bu arada ilgilenmez isek forum yardım forumu olmazdı.

Tekrar teşekkür ederim benchmark testlerine baktım g4560 ile hemen hemen aynı performası veriyor.
Durum böyle olunca i7 7700 de mantıklı geliyor.

Tekrar teşekkür ederim benchmark testlerine baktım g4560 ile hemen hemen aynı performası veriyor.
Durum böyle olunca i7 7700 de mantıklı geliyor.
Ryzen 1400 ile g4560 arasında dağlar kadar fark var. Dostum nerden baktın ki? yanlış olabilir bazı testler.

Ryzen 1400 ile g4560 arasında dağlar kadar fark var. Dostum nerden baktın ki? yanlış olabilir bazı testler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alla Allah ilginç çoğu testlerde bayağı iyi Ryzen 1400 ve oyunda biraz daha düşük olabilir ama render vs işlemlerde kesinlikle i5 7600K dan daha güçlü test yanlış olabilir. Neyse senin performansını karşılıyorsa alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı