G4560 ve GTX 1050 Sistem Yükseltme

SoruMakinesi

Decapat
G4560 ve GTX 1050'li bir sistemim var fakat donmalar yaşıyorum. Tam olarak sistemim:

• MSI H110M PRO-VD anakartım
  • G4560 işlemcim
  • GTX 1050 2GB Gaming ekran kartım
  • 8 GB tek modül RAM
  • 500 GB 5400RPM Samsung HD502HI
  • Platoon PL-9259 power supply 400W

Bir sorum olacak, sizce bu donmaları düzeltmek ve performans açısından bir SSD ve 144 Hz 1080p bir monitör mü almalıyım? Yoksa Ryzen 3 2200G işlemci ve B450 çipsetli bir anakart alıp üstüne de 60 Hz 1080p monitör ile SSD mi almalıyım?

Yaz tatilinde RX 570 almak gibi bir planım da var bir yardımcı olur musunuz karar veremedim de?

İşlemci, anakart ve ramini elden çıkartmaya çalış. 2200g tercih edilebilir ancak yaz ayına kadar hem intel tarafından hem de amd tarafından yeni işlemciler çıkacak ve beklemeye değer olduklarını düşünüyorum. Donma sorununa gelince HDD 5400 RPM bu oyun için düşük bir değer, RAM'in tek modül olduğu için dual modüllerin yarısı hızında çalışıyor, bu da ayrı etken. İşlemci 2 çekirdekli olduğundan dropların baş şüphelisidir. Dediğim gibi yaza kadar idare et sonra hepsini elden çıkararak SSD'li ve dual modül RAM'li güncel bir sistem toplamaya çalış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı