G4560 ve GTX 1050 Ti sistem yükseltme

AMD bir işlemciye geçmek istiyorsanız anakart da yenilemeniz lazım. 1800 TL'ye güzel bir AMD işlemci ve anakart sığıyor. Fakat bir tık daha iyisi için bütçeyi 2000 yapmalısınız.

Sadece işlemci değiştirecekseniz ve bütçenizde yüksek sanırım i7 7700'e geçebilirsiniz. Render olsun çoklu işlem olsun sizin işinize yarayacak işlemci bu. Anakart değiştirmenize gerek yok. Sadece BIOS update yapın ve bu işlemciyi takıp keyfinize bakın.

AMD bir işlemciye geçmek istiyorsanız anakart da yenilemeniz lazım. 1800 TL'ye güzel bir AMD işlemci ve anakart sığıyor. Fakat bir tık daha iyisi için bütçeyi 2000 yapmalısınız.
Anakartı neden değiştirmek gerekiyor ?

Bütçesine R5 2600 ve anakart sığıyor. R5 2600 de render ve çoklu işlemlerde 7700'ün çok çok önünde.

İ7 8700K fiyatını bilmiyorum. B serisi bir anakart da gayet güzel idare edecektir. İsterse satıp yenisini alır daha sonra. Intel fanı da değilim, arkadaş Intel istediği için Intel yazdım, konuyu da okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…