G4560 ve GTX 1050 Ti sistem yükseltme

Ryzen 2600 almayı düşünüyorum uygun anakartıyla beraber.Sizce nasıl olur ?
Dostum 8.Nesil falan alma.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
i5 9600k'yı zorla. Paran yetmiyorsa
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
i5 9400f al.. Her türlü daha performanslı işlemciler. Daha yüksek fps veriyorlar. Amd'nin düşük kullanım yüzdesine aldanıyor herkes. Ama işe yaramaz. Sıcaklığı bir yandan. Alıyorsan 9. Nesil intel al.

i5 9400f aldığım zaman anakartımıda değiştirmem gerekiyor değil mi ? peki sistemdeki başka parçaları değişmek zorunda mıyım ? bu arada ben çoğunlukla CS:GO oynuyorum o yüzden CS:GO için bu değişikliğe gidiyorum
i7 6700k nasıl bir seçenek olur? Testlerini izledim gayet yeterli gibi geldi bana

Son düzenleme:
i5 9400f aldığım zaman anakartımıda değiştirmem gerekiyor değil mi ? peki sistemdeki başka parçaları değişmek zorunda mıyım ? bu arada ben çoğunlukla CS:GO oynuyorum o yüzden CS:GO için bu değişikliğe gidiyorum
i7 6700k nasıl bir seçenek olur? Testlerini izledim gayet yeterli gibi geldi bana
Senaryon 1: 1800-1900 Lira benim için önemli değil dediğini varsayalım
Alacağın ürünler = 9. Nesil bir İntel anakart, i5 9400f.

Senaryo 2: 1000 Lira harcayacağım çok azda olsa limit arttırmaya gidebilirim 100-200 lira kadar
Alacağın ürünler = Güvenilir bir kaynaktan i5 7600- Hiç bulamazsan i5 7500 ama i5 7400 değil.

Senaryo 3: Bir kere alıyorum para harcarım ama anakartımı değiştirmek istemiyorum alabileceğim en güçlü işlemciyi almak istiyorum.
Alacağın ürün= İkinci el Güvenilir bir kaynaktan 1500-1600 Lira civarlarına i7 7700 alacaksın.

Senaryo 4: Bu paralar benim için çok fazla ben taş çatlasa 800 lira verebilirim.
Alacağın Ürün= İkinci el güvenilir bir kaynaktan i5 6600

Senin yerinde olsam kendini zorlayıp 1800 lira harcayabiliyorsan 9. nesile geç. Ama diğer seçeneklerde sana mükemmel performans verirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senaryon 1: 1800-1900 Lira benim için önemli değil dediğini varsayalım
Alacağın ürünler = 9. Nesil bir İntel anakart, i5 9400f.

Senaryo 2: 1000 Lira harcayacağım çok azda olsa limit arttırmaya gidebilirim 100-200 lira kadar
Alacağın ürünler = Güvenilir bir kaynaktan i5 7600- Hiç bulamazsan i5 7500 ama i5 7400 değil.

Senaryo 3: Bir kere alıyorum para harcarım ama anakartımı değiştirmek istemiyorum alabileceğim en güçlü işlemciyi almak istiyorum.
Alacağın ürün= İkinci el Güvenilir bir kaynaktan 1500-1600 Lira civarlarına i7 7700 alacaksın.

Senaryo 4: Bu paralar benim için çok fazla ben taş çatlasa 800 lira verebilirim.
Alacağın Ürün= İkinci el güvenilir bir kaynaktan i5 6600

Senin yerinde olsam kendini zorlayıp 1800 lira harcayabiliyorsan 9. nesile geç. Ama diğer seçeneklerde sana mükemmel performans verirler.
ilgin ve alakan için teşekkür ederim.karar vermem biraz zaman alıcak gibi :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı