G4560 ve GTX 1050 Ti Uyumu

YSNHNCR

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ve araştırmalarım sonucu şu sisteme karar verdim;

Anakart:
MSI B250M GAMING PRO Intel B250 Soket 1151 DDR4 2400MHz USB3.1 Anakart

İşlemci:
Intel Pentium G4560 Soket 1151 3.5GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci

Ekran Kartı:
MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING 4GB GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı

RAM:
Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz CL14 PC Ram

Bu sistemi 500W bir kasaya bağlayacağım ve 1080P bir monitör düşünüyorum. GTA 5 gibi FPS oyunlarını oynayacağım.

Sorularım şöyle ;
1- Sistem uyumlu çalışır mı yani darboğaz denilen olay olur mu ?
2- Anakarta BIOS güncellemesi yapmadan sistemi kurabilir miyim? (Görüntü gelir mi?)
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

GM 5 Plus cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 3 aydır G4560 ve ASUS 1050 Ti 4GB kullanıyorum, diğer parçalarda standart uyumlu. Gayet memnunum, 6 tane oyun var şu ada oynadığım BF1, GTA5, DOOM, PUBG, Outlast 2 gibi oyunlarda Ultra'da 30 FPS'nin altına nadir düşüyor. Yüksekte 45 - 60 FPS arası görülüyor. Herhangi bir darboğaz yok. F/P acısından tavsiye ederim.

LG-H525 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

• Darboğaz olmaz
  • O işlemci için Gaming Pro alma, PRO-VD al.
Kardeşim ben biraz geleceğe yönelik bir kart almak istiyorum yani, hem BIOS ile uğraşmak istemiyorum hem de iki sene sonra filan işlemci değiştirmeyi düşünüyorum bu yönde bir tavsiyen var mı?

Ben 3 aydır G4560 ve ASUS 1050 Ti 4GB kullanıyorum, diğer parçalarda standart uyumlu. Gayet memnunum, 6 tane oyun var şu ada oynadığım BF1, GTA5, DOOM, PUBG, Outlast 2 gibi oyunlarda Ultra'da 30 FPS'nin altına nadir düşüyor. Yüksekte 45 - 60 FPS arası görülüyor. Herhangi bir darboğaz yok. F/P acısından tavsiye ederim.

LG-H525 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Hangi anakartı kullanıyorsun?

Kardeşim ben biraz geleceğe yönelik bir kart almak istiyorum yani, hem BIOS ile uğraşmak istemiyorum hem de iki sene sonra filan işlemci değiştirmeyi düşünüyorum bu yönde bir tavsiyen var mı?
Yani H110M serisini alırsam BIOS gerekiyor diye biliyorum, Asrock marka anakartlarda BIOS yüklü geliyormuş ama bu kartı alırsam iki sene sonraki işlemcilere yetersiz gelecek ve bir daha değiştirmek zorunda kalacağım. Bir de Vatan'da şöyle bir kart var bu biraz daha uygun;
MSI B250M PRO-VD Intel B250 Soket 1151 DDR4 2400MHz VGA&DVI&HDMI Anakart
Bu nasıl sence?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı