TYT/AYT çalışma planı ve kaynak önerisi

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Benim temelim sıfır alanım sayısal hedefim derece yapmak. Çalışma planımı netleştirmek istiyorum, bu yüzden kaynakları ve çalışma temposunu iyi belirlemek istiyorum.
Kamp ise.
Matematik: Bıyıklı matematik 2025 TYT ve AYT kampı
Fizik altuğ güneş
Biyoloji dr biyoloji
Kimya kimya adası.

Elimdeki kaynaklar:

TYT matematik: 10 günde temel atma, 345 start, 345 TYT matematik, 3D, hedef 15 net, matematiğin ilacı, branş denemeleri.

TYT geometri: 12 günde temel atma.

TYT fen (fizik, kimya, biyoloji): Hız ve renk, 10 günde temel atma kampı (temel kampı sadece fizik ve kimya biyoloji ise 0.biyoloji dr. Biyoloji.)

TYT Türkçe: Bilgi Sarmal,
Dil bilgisi: Hız ve renk, limit.
Paragraf: 0 risk paragraf

Çalışma mantığım:

Kolay → orta → zor.

Konuyu öğren → soruları çöz → tekrar yap.

Bu konuda benim gibi sıfırdan başlayanlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
Hangi kaynaklardan, hangi sırayla çalıştınız? Deneme çözümünü ne zaman eklediniz?

Teşekkürler! 🙏
Ve kolaydan zora ilerlemek istiyorum bütün soru bankalarını alacak maddi durumum yok sizce kolay soru bankaları bittikten sonra zor soru bankasını alıp öyle çözmek mantıklı mıdır?
Ve bir yıl. Daha mezuna kalıp 2027 de sınava gireceğim.

Merhaba arkadaşlar,

Benim temelim sıfır alanım sayısal hedefim derece yapmak. Çalışma planımı netleştirmek istiyorum, bu yüzden kaynakları ve çalışma temposunu iyi belirlemek istiyorum.
Kamp ise.
Matematik: Bıyıklı matematik 2025 TYT ve AYT kampı.
Fizik altuğ güneş.
Biyoloji dr biyoloji.
Kimya kimya adası.

Elimdeki kaynaklar:

TYT matematik: 10 günde temel atma, 345 start, 345 TYT matematik, 3D, hedef 15 net, matematiğin ilacı, branş denemeleri.

TYT geometri: 12 günde temel atma.

TYT fen (fizik, kimya, biyoloji): Hız ve renk, 10 günde temel atma kampı (temel kampı sadece fizik ve kimya biyoloji ise 0.biyoloji dr. Biyoloji.)

TYT Türkçe: Bilgi Sarmal,
Dil bilgisi: Hız ve renk, limit.
Paragraf: 0 risk paragraf.

Çalışma mantığım:

Kolay → orta → zor.

Konuyu öğren → soruları çöz → tekrar yap.

Bu konuda benim gibi sıfırdan başlayanlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
Hangi kaynaklardan, hangi sırayla çalıştınız? Deneme çözümünü ne zaman eklediniz?

Teşekkürler! 🙏
Ve kolaydan zora ilerlemek istiyorum bütün soru bankalarını alacak maddi durumum yok sizce kolay soru bankaları bittikten sonra zor soru bankasını alıp öyle çözmek mantıklı mıdır?
Ve bir yıl. Daha mezuna kalıp 2027 de sınava gireceğim.

2027 de ben gireceğim hocam mezuna bırakmamaya çalış 😅

Hocam aslında mantık doğru ama daha da irdelemek gerekiyor. Mesela TYT için defter tutacak mısınız?

Hocam TYT için notlarım var benim TYT temelini halledip sonra AYT geçmek istiyorum benim asıl sorum şu, bütün soru bankalarını birden alacak maddi. Durunun yok ilk önceden kolay soru bankalarını çözüp ondan sonra orta düzeyde ve sonra da zor düzeyde soru bankalarını alsam olur mu mantıklı mı sizce?

Hocam TYT için notlarım var benim TYT temelini halledip sonra AYT geçmek istiyorum benim asıl sorum şu, bütün soru bankalarını birden alacak maddi. Durunun yok ilk önceden kolay soru bankalarını çözüp ondan sonra orta düzeyde ve sonra da zor düzeyde soru bankalarını alsam olur mu mantıklı mı sizce?

Olur hocam ama ilk başta kolay olandan konuyu tam olarak çözmek gerekiyor. Boş bıraktıktan sonra soru çözümünü izleyip geçmekten ibaret değil. Yarın o soruya bir daha baktığınızda kolayca çözebilmeniz gerekiyor.

Olur hocam ama ilk başta kolay olandan konuyu tam olarak çözmek gerekiyor. Boş bıraktıktan sonra soru çözümünü izleyip geçmekten ibaret değil. Yarın o soruya bir daha baktığınızda kolayca çözebilmeniz gerekiyor.

Anladım hocam çok sağ olun, temelim0 kolay soru bankalarını çözdükten sonra sizce. Kaç netim olur? Örneğin matematik 0'dan 0-10 net arası olur muyum? Veya netlerim artmaya başladıktan sonra hemen orta seviyeye mi geçmem lazım?

Anladım hocam çok sağ olun, temelim0 kolay soru bankalarını çözdükten sonra sizce. Kaç netim olur? Örneğin matematik 0'dan 0-10 net arası olur muyum? Veya netlerim artmaya başladıktan sonra hemen orta seviyeye mi geçmem lazım?

Yani açıkçası ben şu an orta zorlukta kaynaklar çözüyorum ve 22 -23 net civarı geliyor. Siz de eğer tam olarak çalışırsanız 10 neti ve üstünü çok rahat görürsünüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı