ballisthenos
Decapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar,
Benim temelim sıfır alanım sayısal hedefim derece yapmak. Çalışma planımı netleştirmek istiyorum, bu yüzden kaynakları ve çalışma temposunu iyi belirlemek istiyorum.
Kamp ise.
Matematik: Bıyıklı matematik 2025 TYT ve AYT kampı
Fizik altuğ güneş
Biyoloji dr biyoloji
Kimya kimya adası.
Elimdeki kaynaklar:
TYT matematik: 10 günde temel atma, 345 start, 345 TYT matematik, 3D, hedef 15 net, matematiğin ilacı, branş denemeleri.
TYT geometri: 12 günde temel atma.
TYT fen (fizik, kimya, biyoloji): Hız ve renk, 10 günde temel atma kampı (temel kampı sadece fizik ve kimya biyoloji ise 0.biyoloji dr. Biyoloji.)
TYT Türkçe: Bilgi Sarmal,
Dil bilgisi: Hız ve renk, limit.
Paragraf: 0 risk paragraf
Çalışma mantığım:
Kolay → orta → zor.
Konuyu öğren → soruları çöz → tekrar yap.
Bu konuda benim gibi sıfırdan başlayanlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
Hangi kaynaklardan, hangi sırayla çalıştınız? Deneme çözümünü ne zaman eklediniz?
Teşekkürler!
Ve kolaydan zora ilerlemek istiyorum bütün soru bankalarını alacak maddi durumum yok sizce kolay soru bankaları bittikten sonra zor soru bankasını alıp öyle çözmek mantıklı mıdır?
Ve bir yıl. Daha mezuna kalıp 2027 de sınava gireceğim.
Benim temelim sıfır alanım sayısal hedefim derece yapmak. Çalışma planımı netleştirmek istiyorum, bu yüzden kaynakları ve çalışma temposunu iyi belirlemek istiyorum.
Kamp ise.
Matematik: Bıyıklı matematik 2025 TYT ve AYT kampı
Fizik altuğ güneş
Biyoloji dr biyoloji
Kimya kimya adası.
Elimdeki kaynaklar:
TYT matematik: 10 günde temel atma, 345 start, 345 TYT matematik, 3D, hedef 15 net, matematiğin ilacı, branş denemeleri.
TYT geometri: 12 günde temel atma.
TYT fen (fizik, kimya, biyoloji): Hız ve renk, 10 günde temel atma kampı (temel kampı sadece fizik ve kimya biyoloji ise 0.biyoloji dr. Biyoloji.)
TYT Türkçe: Bilgi Sarmal,
Dil bilgisi: Hız ve renk, limit.
Paragraf: 0 risk paragraf
Çalışma mantığım:
Kolay → orta → zor.
Konuyu öğren → soruları çöz → tekrar yap.
Bu konuda benim gibi sıfırdan başlayanlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
Hangi kaynaklardan, hangi sırayla çalıştınız? Deneme çözümünü ne zaman eklediniz?
Teşekkürler!

Ve kolaydan zora ilerlemek istiyorum bütün soru bankalarını alacak maddi durumum yok sizce kolay soru bankaları bittikten sonra zor soru bankasını alıp öyle çözmek mantıklı mıdır?
Ve bir yıl. Daha mezuna kalıp 2027 de sınava gireceğim.