G4560 ve GTX 1050 Ti video çekerken FPS düşüyor

Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, oyunlarda Fraps, OBS gibi programlarla video çekmeye çalışıyorum fakat FPS düşüyor ve rahat oynayamıyorum 140'lardan 80 gibi.
Oyun ayarları orta ve düşükte pek fark alamadım. Ne yapmalıyım sizce? Tek SSD C: Diski var onda da 50GB boş alan var. Sistemim;

1050 Ti 4 GB.
Intel G4560 3.5GHz.
8GM RAM.

Sizce ne yapmalıyım nasıl iyileşme sağlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, oyunlarda Fraps, OBS gibi programlarla video çekmeye çalışıyorum fakat FPS düşüyor ve rahat oynayamıyorum 140'lardan 80 gibi.
Oyun ayarları orta ve düşükte pek fark alamadım. Ne yapmalıyım sizce? Tek SSD C: Diski var onda da 50GB boş alan var. Sistemim;

1050 Ti 4 GB.
Intel G4560 3.5GHz.
8GM RAM.

Sizce ne yapmalıyım nasıl iyileşme sağlayabilirim?
İşlemci ve RAM'ini yükselterek.

İşlemci ve RAM'ini yükselterek.

Peki teşekkürler bu ekran kartına işlemci ve RAM tavsiyeniz nedir? Yeterli olur mu 1050 Ti
Nvidia Shadowplay ile dene bir de istersen ama işlemcinin gücü yetmediğinden böyle yapıyor, belki shadowplay biraz daha iyi olur onunla dene kayıt kalitesini de biraz düşür.
Zaten youtubeye atsam yetecek bana :) teşekkürler

Peki teşekkürler bu ekran kartına işlemci ve RAM tavsiyeniz nedir? Yeterli olur mu 1050 Ti

Zaten youtubeye atsam yetecek bana :) teşekkürler
Ekran kartı oynayacağın oyuna göre değişir. Eğer anakart alabilirsen yeni nesil Intel veya AMD'lere bakabilirsin. Fakat yeni anakart almak istemiyorum diyorsan i5 7600k veya i7 7700, i7 7700k alabilirsin.
Şimdi bazı arkadaşlar neden i5 7600 değilde i5 7600k dediğimi sorgulayabilir. Aralarında saat hızı farkı var. OC yapılması şart değil fark var yine aralarında.

Ekran kartı oynayacağın oyuna göre değişir. Eğer anakart alabilirsen yeni nesil Intel veya AMD'lere bakabilirsin. Fakat yeni anakart almak istemiyorum diyorsan i5 7600k veya i7 7700, i7 7700k alabilirsin.
Şimdi bazı arkadaşlar neden i5 7600 değilde i5 7600k dediğimi sorgulayabilir. Aralarında saat hızı farkı var. OC yapılması şart değil fark var yine aralarında.
Valorant,Ets2, resident evil oynuyorum belki pubg oynarım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı