Bilgisayarda GTX1050 Ti, Intel Pentium G4560,8 GB team Elite RAM 2133,1TB harddisk, 400 Watt güç kaynağı var. Oyunlarda ani FPS düşmesi var, özellikle online oyunlarda. Sürekli RAM, hard disk, işlemci %100 kullanılıp duruyor.
İşlemci kullanımı %100 oluyorsa yetmiyor demektir, darboğaz var.
Oynadığınız oyuna bağlı olarak RAM yetmemesi de doğal. Örneğin BF5 8 GB üstünde RAM'e ihtiyaç duyuyor. Yani kısaca donanım yetersizliği.
Verdiğiniz tüm cevaplar klişe ve maalesef biraz abartı içeriyor.
Merak ediyorum 8 GB'ın yetmediği oyunlar neler ben nedense daha RAM'den kaynaklı peformans düşüklüğü yaşamadım. Eğer son çıkan oyunları ve online oyunları diyorsanız bir yere kadar haklısınız. Ancak Wİndows 10 HDD ve 8 GB RAM'le emin olun piyasadaki oyunların %80'inden fazlasını rahatça oynayabilirsiniz.
Merak ediyorum 8 GB'ın yetmediği oyunlar neler ben nedense daha RAM'den kaynaklı peformans düşüklüğü yaşamadım. Eğer son
Merak ediyorum 8 GB'ın yetmediği oyunlar neler ben nedense daha RAM'den kaynaklı peformans düşüklüğü yaşamadım. Eğer son çıkan oyunları ve online oyunları diyorsanız bir yere kadar haklısınız. Ancak Wİndows 10 HDD ve 8 GB RAM'le emin olun piyasadaki oyunların %80'inden fazlasını rahatça oynayabilirsiniz.
Bu dedikleriniz BF1'de oluyorsa işlemci yetersiz geliyor. Ancak birkaç ince ayar ile oynanabilir değerlere ulaşabilirsiniz. Online için yapacaklarınız çok daha kısıtlı maalesef.