yaptım donanım sorun algılama programlarınıda denedimO zaman bir virüs taraması yapın, Windows ve başta ekran kartı sürücüleri olmak üzere güncellemeleri yapın.
Ben nedense Windows 10 1903 kullanırken yaşıyordum. Disk ve RAM yüzünden 8.1'e geçtim.Verdiğiniz tüm cevaplar klişe ve maalesef biraz abartı içeriyor.
Merak ediyorum 8 GB'ın yetmediği oyunlar neler ben nedense daha RAM'den kaynaklı peformans düşüklüğü yaşamadım. Eğer son çıkan oyunları ve online oyunları diyorsanız bir yere kadar haklısınız. Ancak Wİndows 10 HDD ve 8 GB RAM'le emin olun piyasadaki oyunların %80'inden fazlasını rahatça oynayabilirsiniz.
8.1 derken windows 8 miBen nedense Windows 10 1903 kullanırken yaşıyordum. Disk ve RAM yüzünden 8.1'e geçtim.
haklı olabilirsin ama 1700 tl filan ediyorG4560, GTX 1060 ve 8 GB RAM kullanıyorken benzer sorunlar yaşıyordum. i5 7500 ve 16 GB RAM'in ardından bir daha yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.