G4560 ve R7 240 sistem GTA 5 kasma sorunu

uguradem

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5 araba sürerken kasıyor ve bunun normal olup olmadığını sormak istedim ve kasmasının nedeni hangi donanınmdan onu da merak ediyorum.
Sistemim;
  • Windows 8.1 Single Language
  • 4 GB 2133 MHz RAM
  • R7 240 ekran kart
  • G4560 3.5 GHz işlemci
  • 320 GB Samsung HDD

Not:Oyun en düşük ayarlarda, çözünürlük 800x600.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize yorumlarınız için teşekür ederim.Windows 10'a geçtim.Ve fırsat olduğunda 4 gb ram alıcağım fakat sorunun işlemciden olmadığından eminmisiniz

6. ve 7.nesil işlemciler Windows tarafından sadece Windows 10 ile tam uyumlu bir şekilde çalışmaktadır.
Doğru söylemesiniz anakarıtımın üzerinde windows 10 uyumlu işareti varmış saten

H
Çözünürlüğü yükseltin ki yük tamamen işlemciye binmesin. Ayrıca 4GB RAM ile belli bir süre oynar ardından kasmalar yaşarsınız. En az 8 GB yapmaya bakın. 6 GB ile de rahat oynuyor fakat almışken 4 GB alın ki diğer oyunlar içinde sonradan sorun yaşamayın.
Hocam ben ram alıcamda sorunun işlemciden olmadığından eminmisiniz

Videoyu izlediysen çözünürlük hep olabildiği en son seviyede duruyor. Mantık basit aslında, çözünürlük düşükse işlemciye, yüksekse ekran kartına yük bindiriyor. İmzamdaki sistem ile 800*600 çözünürlükte 20 fps civarı alıyorum. Ekran kartına yük binmediği için işlemci tek başına bu kadar yetiyor. MSI AFTERBURNER kurup RAM değerlerine ve ekran kartı, işlemci kullanımına bak. Çözünürlüğü de videodaki değerlere getir.

Videoyu izlediysen çözünürlük hep olabildiği en son seviyede duruyor. Mantık basit aslında, çözünürlük düşükse işlemciye, yüksekse ekran kartına yük bindiriyor. İmzamdaki sistem ile 800*600 çözünürlükte 20 fps civarı alıyorum. Ekran kartına yük binmediği için işlemci tek başına bu kadar yetiyor. MSI AFTERBURNER kurup RAM değerlerine ve ekran kartı, işlemci kullanımına bak. Çözünürlüğü de videodaki değerlere getir.
Hocam sorunun ramdan olduğundan eminmisiniz ram sipariş ettim cuma gününe kadar gelicek. Yani sizce sorun işlemcide değilmi

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı