G4560 ve RX 460 Sistem toplama

İsmail_D

Megapat
Yer
Mersin/İçel
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bir sistem toplamak istiyorum ve parçalarının iyi mi kötü mü olduğundan emin değilim. 3 farklı siteden parçaların en ucuzunu buldum ve toplam fiyat 1771,34 TL tuttu. Yorumlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alın6tısı.PNG
    Ekran Alın6tısı.PNG
    3,9 KB · Görüntüleme: 104
  • Ekran5 Alıntısı.PNG
    Ekran5 Alıntısı.PNG
    9,6 KB · Görüntüleme: 111
  • Ekr8an Alıntısı.PNG
    Ekr8an Alıntısı.PNG
    19,5 KB · Görüntüleme: 103
Sistem güzel olmuş. SSD olarak Adata SU800 alabilirsiniz. Aynı fiyata çok daha iyi performans gösterecektir.
Ben aslında neden hdd yok diye sormanı beklerdim ama sormadan söyleyeyim param oyuna verecek kadar fazla olmadığı için sadece CS:GO alcağım. Tavsiye ettiğin ssd iyi ama fiyatı fazla.

SSD alma sebebim sadece CS:GO alacak olmam. Önerdiğin sistemin Psu su 80+ değil ve ben kasaya biraz önem verdim çünkü böyle bir sistemin kötü görünmesini istemedim. Ekran kartı ise önerinde 2GB benimkinde ise 4GB arasındaki fiyat farkı bu yüzden.

SSD alma sebebim sadece CS:GO alacak olmam. Önerdiğin sistemin Psu su 80+ değil ve ben kasaya biraz önem verdim çünkü böyle bir sistemin kötü görünmesini istemedim. Ekran kartı ise önerinde 2GB benimkinde ise 4GB arasındaki fiyat farkı bu yüzden.

RX 460 a 4GB gereksizdir. İşe yaramaz.

Sadece CS:GO madem 1GB bile yeterli 2 neyine yetmiyor :D

HDD yi SSD ile değiştirebilirsiniz dedim.

80+ PSU ya odaklanmayın. Ben şahsen RX 470 ve üstüne öneriyorum 80+ PSU.

Bu bütçeye 80+ alınmaz.

Attığım Kasanın içindeki Aerocool VX 400W PSU kesinlikle işinizi görecektir.

Dark Argon ise kötü bir kasa değildir. Bütçeniz bu fiyatta iken Kasa'ya o kadar odaklanılmaz.

Gerçekte daha iyi gözüken bir kasa.

RX 460 a 4GB gereksizdir. İşe yaramaz.

Sadece CS:GO madem 1GB bile yeterli 2 neyine yetmiyor :D

HDD yi SSD ile değiştirebilirsiniz dedim.

80+ PSU ya odaklanmayın. Ben şahsen RX 470 ve üstüne öneriyorum 80+ PSU.
Sadece CS:GO alacağım derken yani sonra CS de skin satıp oyun alabilirim bu oyunlarda gta5 ve overwatch. PSU yu sadece 80+ diye almıyorum. Bir konuda gördüm bir kişinin ekran kartı elektrik kesintisinden sonra bozulmuş. Bizim burda yazın çok elektrik kesilir yani bilgisayarın bozulmasından korkuyorum o yüzde kaliteli bir tane seçtim.

Sadece CS:GO alacağım derken yani sonra CS de skin satıp oyun alabilirim bu oyunlarda gta5 ve overwatch. PSU yu sadece 80+ diye almıyorum. Bir konuda gördüm bir kişinin ekran kartı elektrik kesintisinden sonra bozulmuş. Bizim burda yazın çok elektrik kesilir yani bilgisayarın bozulmasından korkuyorum o yüzde kaliteli bir tane seçtim.

Arkadaşın PSU'su dandiktir. Kaliteli PSU'lar o duruma karşı dirençli ama siz bilirsiniz.

Bu arada sizin topladığınız sistemdeki de 80+ değil haberiniz ola.

Ne olursa olsun RX 460'ın 4GB alınmasını doğru bulmuyorum.

Ne kadar fiyatı ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı