G4560 ve RX 460 Sistem Toplama

Psu' nun yetersiz gelmesi veya herhangi bir darboğaz söz konusu olabilir mi?
PSU'nun yetersiz gelmesi tabiki sistemin tam performansını almanızı engeller buda zaten darboğaz demektir. Düşünün 150W isteyen bir ekran kartına PSU 120W gönderse ne olur? Bir nevi lamba ayarı gibi ne kadar voltaj o kadar performans.

PSU'nun yetersiz gelmesi tabiki sistemin tam performansını almanızı engeller buda zaten darboğaz demektir. Düşünün 150W isteyen bir ekran kartına PSU 120W gönderse ne olur? Bir nevi lamba ayarı gibi ne kadar voltaj o kadar performans.
Biraz yanlış anlaşıldım gibi. :) 400w psunun sistemim için yetersiz gelme ihtimali var mı? G4560 ile gtx 1050 ti darboğaz yaşar mı?

@Neko @Barış Tolon
msi h110m pro vd, fury 8gb ddr4, g4560, wd 1 tb 7200 rpm, zalman 400w sistem parçalarını aldım. Geriye gpu kaldı ve gtx 1050 ti alacağım gibi gözüküyor. Merak ettiğim iki konu var. :) Gtx 1050 ti modelleri arasından hangisini seçmeliyim fiyatlarını da göz önüne bulundurduğumuzda. Ayrıca sistemi birleştirdikten sonra hangi işletim sistemini kurmalıyım, neden? Sistemi toplarlayana kadar sizi baya meşgul ettim, tekrardan teşekkürler.

Marka olarak; MSI, Asus, Zotac, Evga, Galax gibi markalar alabilirsiniz.

En son Windows'u kurun. Windows 10'du galiba. Daha stabil çalışacaktır.

Hayırlı olsun bu arada.

Marka olarak; MSI, Asus, Zotac, Evga, Galax gibi markalar alabilirsiniz.

En son Windows'u kurun. Windows 10'du galiba. Daha stabil çalışacaktır.

Hayırlı olsun bu arada.
Asus
Zotac
Bu ikisi arasında kaldım. Asus daha kaliteliymiş hisse verdi, zotac ın botunun biraz daha küçük olmasından dolayı da öyle hissetmiş olabilirm.:) Asusda oc yok zotacta var heralde fakat benim sistemim oc ye uygun olacak mı ondan da emin değilim. Hangi gpu yu tavsiye edersiniz?

İkisi de çok güzel. Eskiden Asus'un servisi kötüydü. Hala öyle mi bilmiyorum.

@Barış Tolon

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı