G4560 ve RX 460 sistem toplama

weismann

Kilopat
Daha fazla  
upload_2017-7-1_17-39-50.png

Yukarıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum, darboğaz yapar mı? Daha iyi bir sistem önerisi veya kullanabileceğim daha işlevli bir parça önerisi olan var ise yazabilir.

2000-2500 TL bütçem var, monitorlu oyun bilgisayarı toplamak istiyorum.
Parçaları Vatan Bilgisayar'dan alacağım, ona göre parça önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
G4560 kullanabilmeniz için anakartın BIOS'u güncellenmeli ya da 200 serisi anakart alınmalı.

Ekran kartını GTX 1050Ti yapın. Vatan Bilgisayar'dan toplamazsan çok daha iyi olur. Mesela Sinerji, İnventus, Teknobiyotik, İtopya.
Ben de Vatan'dan almak istemiyorum fakat babam internetten almam diyor, o yüzden Vatan'dan almak zorundayım :) Bildiğin başka bir parça satan mağaza varsa ismini verebilir misin?

Sisteme acil ihtiyacım olduğu için güncelliyorum konuyu.

Ben de Vatan'dan almak istemiyorum fakat babam internetten almam diyor, o yüzden Vatan'dan almak zorundayım :) Bildiğin başka bir parça satan mağaza varsa ismini verebilir misin?

Sisteme acil ihtiyacım olduğu için güncelliyorum konuyu.
Babanıza bu mesajı okutun. Efendim merhaba vatan indirim olmadığı sürece ekran kartı vb bilgisayar parçalarını kazık fiyata satan bir sitedir yukarıdaki arkadaşın önerdiği site gayet güvenilir oğlunuz internetten araştırabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı