G4560 ve RX 460 Sistemde Minecraft Kasıyor

Mehmett00

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Minecraft' da Vsync açık bir şekilde 60 FPS sabit alıyorum oyunda. Fakat videoda 60 FPS gözüküyor ama bazen bazı yerlerde kasıyor ama oyunda FPS hala 60 gözüküyor bunun sebebi ne olabilir?
Sistem:
  • G4560
  • RX 460 2 GB
  • 8 GB DDR4 RAM
  • 500 GB Harddisk
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• sorunn.png
    sorunn.png
    42,8 KB · Görüntüleme: 213
Son düzenleyen: Moderatör:
1.10 ile 1.15 saniyeleri arasında FPS 57'lere düşüyor ve kasıyor, bu durumda normal bir FPS düşmesi ile kasma meydana geliyor. Yani saniyelik bir şekilde 60'ın altına düşünce kasma oluyor.

Arkadaşlar şu konuda bir açıklık getireyim. Benim oyunumda kasma olmuyor, saolsun moderatörler öyle yazmışlar, AMD Radeon Relive videoda kasıyormuş gibi gösteriyor!

Java güncelle. Ayrıca başka minecraft sürümlerinde oluyor mu ?
Çoğunda denedim aynı.

1.8.0 Optifine.

Anladım, ben de Relive kullanıyorum ama henüz başıma böyle bir şey gelmedi. AMD sürücüleriyle ilgili bir sorun olmuş olabilir. Tavsiyem ekran kartı sürücülerini temiz bir şekilde kaldırıp, son sürümü yüklemen. Bu tarz sürücü kaynaklı sorunlar olabiliyor bazen.

Şuan 17.6.1 sürümünü kullanıyorum ama bütün sürümlerini temiz bir şekilde indirmeme rağmen hepsinde bu sorun var.

Sürücüleri DDU ile kaldırıp, en güncel sürücüyü tekrar kurun.
Deneyeceğim.

Maalesef olmadı. Yine aynı videoda kasma gözüküyor. Bir şey daha sorucam video kalitesi 50 MB da fakat kalite pek de iyi değil, bir de orada yazı yazıyorsa çok kötü gözüküyor yazı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı