G4560 ve RX 470 Sistem Toplama

Ben sadece Knight Online oynama amaçlı dizdim.Şimdilik idare etsin ilerde upgrade yaparım diye düşünerek RX470 tercih ettim.Uzunca bir sürede bu işlemci bu tarz oyunlarda beni idare edebileceğini düşünüyorum.İlerde Upgrade ederkende sadece işlemciyi değiştiririm diye düşünmüştüm.

Bu ekran kartı inanın gözüme çarpmamıştı sipariş ederken. :) Gözüme çarpsa bunu sipariş ederdim 20 tl daha ekleyip. HIS markasınada şans vermek istiyorum açıkçası birazda. Yorumunuz içni teşekkür ederim.
hocam bahsettiğin oyun kesinlikle ekran kartından daha fazla işlemciye yükleniyor sadece ama sadece o oyunu oynayacaksanız GT 710 alın bide bi i5 5500 falan çakın uçarsınız.

G4560 + RX470 daha performanslı. Hiç gerek yok öyle şeylere.
daha performanslı mı ? GTA 5 de 10-20 fps fark ediyor i3-7100 ile

GTA 5 de 10-20 fps fark ediyor i3-7100 ile
1-2 yazacağınıza 10-20 yazdınız galiba. :(

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1-2 yazacağınıza 10-20 yazdınız galiba. :(

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam hiç kusuruma bakmayın ama siz biraz sanki adminler mute atmasında biraz hatta feci denilecek kadar birisi GTX 1050 ve i3 7100 diğeri RX 470 ile g4560 hiç alakası olmayan 2 kart.:(

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı