Şuan ilk baştakilere bütçem yetiyor hangisini alırsam daha iyi olur. 150 lira olanı 2-3 ay sonra alıcam 8GB olmuş olcak böyle bi planım var en azından.
Ozaman öyle yapayım soğutucu olayını bilmiyordum
Kasa nasıl?
Birde ben buna eski HDD'mi takıcam bunda 32 bit Win10 var ben bunu kendim 64 bite yükseltebilir miyim ?
Evde kendim montajını yapabilir miyim yaptıktan sonra ne gibi kurulumlar yapmam gerekir.
Kasa normal. Montaj için Technopat sistem kurulum videoları var. Windows 10 kurulum dosyası lazım. Windows kurduktan sonra yonga setini ve BIOS'u günceller, ekran kartının sürücüsünü yüklersin.
32 bit İşlemciyi 64 bit Yapma Windows 10 (64 BIT TABANLI)
Burdan altta cevapda verilen linkteki yerden indirerek 64 bite geçirebilir miyim?
Montajı yaptıktan sonra 64 bite geçirip daha sonra ekran kartını güncelleyeceğim başka bir şey yapmama gerek kalmıyacak değil mi
RAM olarak 150 TL'lik Kingston'dan al. İkincisini de ondan alman gerekir. İki farklı RAM ile sistemin çalışmama ihtimali bile var. İkisini de soğutuculu 150 TL olandan al. O fiyata güzel bir RAM. Sistemi en az birkaç hafta sonra toplayacaksan kesinlikle RX 560 tavsiye ederim. 2-3 gün sonra çıkacak. RX 460'dan %15 civarı daha performanslı olur.
RAM olarak 150 TL'lik Kingston'dan al. İkincisini de ondan alman gerekir. İki farklı RAM ile sistemin çalışmama ihtimali bile var. İkisini de soğutuculu 150 TL olandan al. O fiyata güzel bir RAM. Sistemi en az birkaç hafta sonra toplayacaksan kesinlikle RX 560 tavsiye ederim. 2-3 gün sonra çıkacak. RX 460'dan %15 civarı daha performanslı olur.
Burdan altta cevapda verilen linkteki yerden indirerek 64 bite geçirebilir miyim?
Montajı yaptıktan sonra 64 bite geçirip daha sonra ekran kartını güncelleyeceğim başka bir şey yapmama gerek kalmıyacak değil mi
Şuan ilk baştakilere bütçem yetiyor hangisini alırsam daha iyi olur. 150 lira olanı 2-3 ay sonra alıcam 8GB olmuş olcak böyle bi planım var en azından.
Hocam 4 GB almayın 2 seneye kadar 8 GB size yetmeyecek. 2 tane bellek yuvanız var. 1 adet 8 GB alın ileride gerekirse bir 8 GB daha alırsınız 16 GB olur. 5 sene rahat rahat kullanırsın. Yoksa 50 TL için sisteminizin ömrünü kısaltacaksınız. İleride 4 GB daha alırım 8 olur demişsiniz. Ama şuan 8 anca yetiyorken ilerde hiç yetmeyecek. Şimdi 8 GB alın. Daha uzun ömürlü olacaktır. Soğutucu, bellek miktarı kadar çok önemli değil. O yüzden size tavsiyem 8 GB almanız.
n11'de 8 GB DDR4 2133 MHz CRUCIAL 1.2V CL15 BULK RAM PC 213,98 TL yerine 199,00 TL 8 Gb Ddr4 2133 Mhz Crucial 1.2v Cl15 Bulk Ram Pc - n11.com
Markada sonuna kadar güvenilir.