G4560 ve RX460 Sistemi Yükseltme

Windows 10'u İndirin

Yukarıdan indirip ISO dosyasını USB'ye yazarak yükleyebilirsin. Lisans olarak da 70 TL'ye OEM key satın alıp aktifleştireceksin.
Bende şuan windows 10 yüklü tekrar mı satın almam gerekicek?

Birde linktekini indirip bir USB'ye mi kurucam yoksa indirdiğimi USB'ye atıp sonramı açıcam
32 Bit Mi 64 Bit mi olacağını ne zaman seçicem?

Birde Almadan önce en ucuz Kingston HyperX Fury Black 4 GB 2133MHz DDR4 HX421C14FB/4 Bellek fiyatını anında bulun. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu bunu alırsam 2. RAM olarak bunun aynısı yerine bunun 8GB'lık olanını alırsam sistemin çalışmama ihtilami vs. olur mu yinede?

Var olan 32-bit işletim sistemini 64-bit yapmak mı istiyorsun yoksa alacağın bilgisayara var olan lisansını nasıl taşıyacağını mı soruyorsun?

Konuya sonradan daldığım için hakim değilim.
Harddiskimi yeni almıcam eski bilgisayarımdakini takıcam şuan eski pcdeyim RAM ve Anakart ı aldıktan sonra montajlayıp harddiski takıcam bende şuan windows 10 32 bit kurulu bu bilgisayar eski olduğu için yeni parçaları taktığımda 64 bite çıkartmak istiyorum

Yeni kurulum yapman şart, attığım sitedeki aracı indirip yönergeyi izle, şu an kullandığın sürümün 64-bit olanını indir ve USB'ye yaz. Şimdiki lisansın ile etkinleştirebilirsin.
Tamamdır kurmaya çalışırken USB'ye yazmayı seçince bit dil vs seçtirip kuruyor anladım sanırsam sağolun.

Çalışabilir de çalışmayabilir de, biraz kumar. Aynı frekansta, aynı gecikme değerinde ve aynı voltajda olduğuna dikkat et, muhtemelen çalışacaktır.
Kingston Hyperx Fury 4GB 2133Mhz DDR4 Pc Ram HX421C14FB/4 - incehesap.com
Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133MHz Ram -HX421C14FB/8 - incehesap.com

İlk önce 1.'yi ilerde 2.'yi alırım büyük ihtimal bunların tek farkı birinin 8GB olması değil mi ? En azından ben öyle düşünmüştüm .s

Birde sence RAM'de soğutuculu olması için 20-30TL fazla vermeye gerek var mı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı