Yukarıda belirttiğim gibi yüksek ayarlarda oyunları oynayamıyorum. The Forest'a girdim en düşükte 30-40 FPS alıyorum. LoL'de bile 70-80 FPS değerlerini görüyorum. CS:GO'da 75-80 FPS arası değerler alıyorum. Ben bu kartın performans testlerini izlediğimde sonuçlar böyle değildi.
Aorus'un kendi programı ile takip ettim sıcaklık değerlerini. 40-45 arasında gidip geliyor.
Orda minimum ve maximum değerler yazıyor ve garip bi şekilde MAX:89 MIN:37 yazıyordu. Ekran kartım sağlıklı çalışmıyor mu?
Bunu nasıl kontrol edebilirim?
İntel Pentium G4560 ve RX570 4GB kullanıyorum. Buradaki konulara baktım darboğaz olur fakat oyunlarda ayarları en yükseğe çekersen o kadar problem olmaz dediler.
Arkadaşlar değerler çok aşırı garip değil mi ?
İşlemci kullanımı %40 ekran kartı kullanımı %100 fakat 40 FPS alıyorum. Ekran kartımda bir problem mi var acaba?
Kardeşim bir kaç gün önce benimde oldu deneme yanılma yolu ile çözmüş bulunmaktayım lütfen anlattıklarımı yaparsan ekran kartı kullanımını %99 sabitliye bilirsin düşük fps almanın sebebide bu yüzden. [Çözüm] AMD RX580 Düşük Performans Sorunu - Technopat Sosyal