G4560 ve RX570 4GB düşük performans

kubewlagen

Hectopat
Daha fazla  
Yukarıda belirttiğim gibi yüksek ayarlarda oyunları oynayamıyorum. The Forest'a girdim en düşükte 30-40 FPS alıyorum. LoL'de bile 70-80 FPS değerlerini görüyorum. CS:GO'da 75-80 FPS arası değerler alıyorum. Ben bu kartın performans testlerini izlediğimde sonuçlar böyle değildi.

Aorus'un kendi programı ile takip ettim sıcaklık değerlerini. 40-45 arasında gidip geliyor.

Orda minimum ve maximum değerler yazıyor ve garip bi şekilde MAX:89 MIN:37 yazıyordu. Ekran kartım sağlıklı çalışmıyor mu?

Bunu nasıl kontrol edebilirim?

İntel Pentium G4560 ve RX570 4GB kullanıyorum. Buradaki konulara baktım darboğaz olur fakat oyunlarda ayarları en yükseğe çekersen o kadar problem olmaz dediler.

Arkadaşlar değerler çok aşırı garip değil mi ?

İşlemci kullanımı %40 ekran kartı kullanımı %100 fakat 40 FPS alıyorum. Ekran kartımda bir problem mi var acaba?

378129 378130

Sistemim:

H110M PRO-VD
8GB DDR4 2400MHZ
AORUS RX 570 4GB
Zalman LEII 400W
WD 1TB BLUE
1400x900 Samsung Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam monitörüm 1400x900 bir sıkıntı yaratır mı?

Ekran kartımı 6pin ile kullanıyorum bir sıkıntı yaratır mı? Dediğiniz şeyi nerden yapacağım?
Power limit MSI Afterburner programından yapılıyor.Monitör konusunda emin değilim, yanlış bilgi vermekten korkuyorum.

Büyük ihtimalle anakartın çıkışına takmışsınız hdmi.
Hocam ekran kartına takılı tabikide.
Oyunlar muhtemelen işlemcinin dahili ekran kartını kullanıyor. Ekran kartı sürücüsü güncel mi?
Evet hocam BIOS'u bile güncel. Dxdiag'da görünüyor. AMD'nin kendi sitesinden indirdim.
Hız aşırtma yapsanız veya temiz bir format ? Çünkü garip bir durum
Temiz formatlı hocam.Overclock değilde kendi AORUS programından Gaming mod'a aldım,bu şekilde halen.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00